web analytics

Krell S-550i arriveert in de Benelux!

Krell S-550i

NIEUWS – Krell… een magisch merk onder de high-end fanaten. Het merk staat garant voor pure kracht… onder extreme omstandigheden. Ook de geïntegreerde versies beschikken over de nodige spierballen. En de nieuwe S-550i is geen uitzondering. 

Voor ongeveer 5000 euro is de S-550i van u! Een geïntegreerde versterker met een iPod-ingang, één gebalanceerde ingang en nog drie keer single-ended. Niet de meest flexibele oplossing, zeker niet gezien wat sommige concurrente bieden vandaag de dag, maar in veel gevallen genoeg.

1750 watt

Waar Krell overduidelijk voor is gegaan, is pure kracht: 275 watt per kanaal in 8 Ohm en 550 watt per kanaal in 4 Ohm… poe! Dat is heel wat vermogen voor een geïntegreerde versterker! Mede verantwoordelijk is de 1750 watt transformator… zo krijg je die watts wel stabiel.

Toch is de Krell S-550i nog vrij compact gebleven. We zien geen overdreven koelribben of een gigantische behuizing. Het kan schijn zijn hoor… plaatjes zeggen niet alles.

Foto’s komen van http://durobblog.com

Gerelateerde berichten

Magnepan 7

Ben aanwezig bij de introductie van de Magnepan .7!

Wilt u bij de eerste speeluren van de gloednieuwe Magnepan .7 zijn? Dat kan, want Alpha Audio mag een select groepje lezers uitnodiging voor de introductie bij DaCapo. De enige dealer in Nederland die deze .7 heeft staan. En als bonus is ook Rick Paap aanwezig. Kortom: inschrijven! 

Geef een reactie