web analytics

Krell S-550i arriveert in de Benelux!

Krell S-550i

NIEUWS – Krell… een magisch merk onder de high-end fanaten. Het merk staat garant voor pure kracht… onder extreme omstandigheden. Ook de geïntegreerde versies beschikken over de nodige spierballen. En de nieuwe S-550i is geen uitzondering. 

Voor ongeveer 5000 euro is de S-550i van u! Een geïntegreerde versterker met een iPod-ingang, één gebalanceerde ingang en nog drie keer single-ended. Niet de meest flexibele oplossing, zeker niet gezien wat sommige concurrente bieden vandaag de dag, maar in veel gevallen genoeg.

1750 watt

Waar Krell overduidelijk voor is gegaan, is pure kracht: 275 watt per kanaal in 8 Ohm en 550 watt per kanaal in 4 Ohm… poe! Dat is heel wat vermogen voor een geïntegreerde versterker! Mede verantwoordelijk is de 1750 watt transformator… zo krijg je die watts wel stabiel.

Toch is de Krell S-550i nog vrij compact gebleven. We zien geen overdreven koelribben of een gigantische behuizing. Het kan schijn zijn hoor… plaatjes zeggen niet alles.

Foto’s komen van http://durobblog.com

Gerelateerde berichten

Sonos SUB front

Sonos gaat dieper en lager dan ooit

NIEUWS – Voor mensen die een intense en diepgaande muziekbeleving verlangen, zonder daarbij concessies te willen te doen wat betreft de indeling en inrichting van hun leefomgeving, komt Sonos binnenkort met de SUB. Een draadloze SUB zelfs.

BeoPlay A9 op driepoot

BeoPlay A9; design op een driepoot of aan de muur

Bij een kennismaking met componenten van Bang & Olufsen vraag je je altijd af waar je mee van doen hebt. De kracht van het merk zit ‘m in het feit dat de audioproducten niet direct geassocieerd worden met de functionele eigenschappen. De vormgeving is al dusdanig indrukwekkend te noemen dat de rest eigenlijk bonus is. […]

Geef een reactie