web analytics

Win een Panasonic QE-QL201 accu!

Panasonic QE-QL201

PRIJSVRAAG – Onlangs hebben we de Panasonic QE-QL201 accu getest. Een bijzonder handige accu waarmee u snel uw tablet of smartphone onderweg kunt opladen. Panasonic is zo vriendelijk om er twee weg te geven via Alpha Audio. Kortom: winnen, winnen, winnen!

Je bent veel op pad en gebruikt daarbij veel je smartphone? Dat betekent dat je vaak op een lege accu wordt getrakteerd. Panasonic heeft een oplossing: een lichte, compacte mobiele accu die in no-time je telefoon weer vollaadt. Of je tablet natuurlijk.

Alpha Audio mag van Panasonic twee van deze mooie noodaccu’s weggeven. Wat moet u doen?

 • Tweet over dit bericht met @nlalphaaudio in het bericht
 • Zet onder dit bericht waarom jij deze accu moet winnen.
 • That’s it!

Extra kans maken? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Deze prijsvraag loopt tot vrijdag 31-05-2013 20:00

De winnaars zijn bekend! @kevindekater en @Danielle_1974. Proficiat!

7 reacties

 1. Super handig zo’n accu, zou mooi zijn voor op vakantie! Mijn samsung galaxy s4 is echt met 1 dag intensief op!
  Ik heb echter geen twitter, ik hoop dat ik zo ook met de prijsvraag mee mag doen… :)

 2. Mijn smartphone smartphone heeft tegenwoordig zowel iedere functie,
  bellen, sms’en, mailen en dat zelfs met interpunctie.

  Echter is er één ding wat ik vaak nog mis,
  en dat is een fatsoenlijke accu, welke meer dan welkom is.

  Dus kom maar hier met die extra accuduur,
  dan kan ik op vakantie nog surfen op alpha-audio, zelfs in de open natuur!

  De tijd om nog mee te kunnen doen is nu bijna voorbij,
  dus houd ik maar op met dichten, dat is toch niets voor mij.

 3. WOW die zou echt WAANZINNIG goed van pas komen!! Straks 3 dagen naar Pinkpop en dan heb ik geen mogelijkheid om mijn mobiel op te laden….. en met het maken van foto’s en het posten op social media is de accu van mobiel natuurlijk in no time leeg.

  Ik heb jullie tweet geretweet @danielle_1974 en ga heel hard duimen :)

Geef een reactie