web analytics

Video M2Tech HiFace DAC

M2Tech Dac

VIDEO – We hebben op de High-end in Munchen de gloednieuwe HiFace DAC meegekregen van M2Tech. Deze dac zet usb audio om naar een analoog signaal. Op de dac is direct een koptelefoon aan te sluiten. Het nut? Het klinkt vele malen beter dan een standaard koptelefoon uitgang van een pc op notebook. Kortom: voor de muziekliefhebbers een ideaal apparaatje. 

Toch aardig van M2Tech om Alpha Audio de HiFace DAC-primeur mee te geven. Wij hebben nog geen video’s en / of reviews gezien van dit nieuwe product. Zeker niet in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Om onze lezers snel te bedienen, alvast een video van de nieuwe usb-dac met hoofdtelefoonuitgang.

Ow: de prijs… 220 euro!

Specificaties M2Tech HiFace DAC

Connections:

  •    Input 1 x USB A type male
  •    Output 1 x 3.5mm stereo jack socket?I/O

Standard:

  •    Input USB 2.0 Audio Format,
  •    ?Output stereo analog

Sampling Frequency: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4khZ, 192kHz, 352.8kHz, 384kHz
Resolution: 16 up to 32 bit
Output voltage: 2.0Vrms @10kOhms
Frequency response:

  •    5-22kHz (fs=44.1kHz)
  •    5-150kHz (fs=384kHz)

THD+N: 112dB (@ 1kHz, A-weighted)
Dimensions: 8.8(d) x 1.4(h) x 2(w)
Power Supply: 5V DC from USB bus
Temperature: 0°C to 70°C
Weight: 20gr approx.

Gerelateerde berichten

Schiit Magni en modi

Schiit komt met Magni en Modi

NIEUWS – Schiit (ja… je spreekt het uit als… ) komt met twee nieuwe producten: de Magni en Modi. De Magni is een gloednieuwe hoofdtelefoonversterker die 1,2 watt aan 32 Ohm kan leveren. de Modi is een nieuwe, high-res usb-dac… volledig gevoed uit de pc. Klinkt als iets wat we al kennen, toch? Ja… daar […]

Denon AH D600

Video Denon AH D600

VIDEO – Van hdphns.com hebben we de Denon AH D600 binnengekregen ter test. Een high-end hoofdtelefoon van 399 euro. Denon roemt zijn 50 mm drivers die uitermate vlak moeten presteren. Wij geloven eerder onze Harry Headphone met nu een nieuwe, gekalibreerde microfoon van Cross Spectral Labs. Om u een idee te geven van de AH […]

Geef een reactie