web analytics

Video M2Tech HiFace DAC

M2Tech Dac

VIDEO – We hebben op de High-end in Munchen de gloednieuwe HiFace DAC meegekregen van M2Tech. Deze dac zet usb audio om naar een analoog signaal. Op de dac is direct een koptelefoon aan te sluiten. Het nut? Het klinkt vele malen beter dan een standaard koptelefoon uitgang van een pc op notebook. Kortom: voor de muziekliefhebbers een ideaal apparaatje. 

Toch aardig van M2Tech om Alpha Audio de HiFace DAC-primeur mee te geven. Wij hebben nog geen video’s en / of reviews gezien van dit nieuwe product. Zeker niet in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Om onze lezers snel te bedienen, alvast een video van de nieuwe usb-dac met hoofdtelefoonuitgang.

Ow: de prijs… 220 euro!

Specificaties M2Tech HiFace DAC

Connections:

  •    Input 1 x USB A type male
  •    Output 1 x 3.5mm stereo jack socket?I/O

Standard:

  •    Input USB 2.0 Audio Format,
  •    ?Output stereo analog

Sampling Frequency: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4khZ, 192kHz, 352.8kHz, 384kHz
Resolution: 16 up to 32 bit
Output voltage: 2.0Vrms @10kOhms
Frequency response:

  •    5-22kHz (fs=44.1kHz)
  •    5-150kHz (fs=384kHz)

THD+N: 112dB (@ 1kHz, A-weighted)
Dimensions: 8.8(d) x 1.4(h) x 2(w)
Power Supply: 5V DC from USB bus
Temperature: 0°C to 70°C
Weight: 20gr approx.

Gerelateerde berichten

Sbooster

Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe […]

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

Geef een reactie