web analytics

Video M2Tech HiFace DAC

M2Tech Dac

VIDEO – We hebben op de High-end in Munchen de gloednieuwe HiFace DAC meegekregen van M2Tech. Deze dac zet usb audio om naar een analoog signaal. Op de dac is direct een koptelefoon aan te sluiten. Het nut? Het klinkt vele malen beter dan een standaard koptelefoon uitgang van een pc op notebook. Kortom: voor de muziekliefhebbers een ideaal apparaatje. 

Toch aardig van M2Tech om Alpha Audio de HiFace DAC-primeur mee te geven. Wij hebben nog geen video’s en / of reviews gezien van dit nieuwe product. Zeker niet in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Om onze lezers snel te bedienen, alvast een video van de nieuwe usb-dac met hoofdtelefoonuitgang.

Ow: de prijs… 220 euro!

Specificaties M2Tech HiFace DAC

Connections:

  •    Input 1 x USB A type male
  •    Output 1 x 3.5mm stereo jack socket?I/O

Standard:

  •    Input USB 2.0 Audio Format,
  •    ?Output stereo analog

Sampling Frequency: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4khZ, 192kHz, 352.8kHz, 384kHz
Resolution: 16 up to 32 bit
Output voltage: 2.0Vrms @10kOhms
Frequency response:

  •    5-22kHz (fs=44.1kHz)
  •    5-150kHz (fs=384kHz)

THD+N: 112dB (@ 1kHz, A-weighted)
Dimensions: 8.8(d) x 1.4(h) x 2(w)
Power Supply: 5V DC from USB bus
Temperature: 0°C to 70°C
Weight: 20gr approx.

Gerelateerde berichten

Weiss komt met Medus dac

We zien niet vaak nieuwe producten uit de stal van het Zwitserse Weiss. Laat staan een nieuw high-end model. Er waren al langer geruchten rondom de Weiss Medus dac. Maar we hebben nu via de nieuwsbrief van Weiss wat info gekregen. Net als een brochure. De Medus doet het volgens Daniel Weiss allemaal. De prijs: […]

Geef een reactie