Tingsha’s Roadshows, bijzondere luistersessies

Tingsha Roadshows

NIEUWS – Meer shownieuws en dit keer in de vorm van een geheel nieuw roadshow-concept. De Tingsha’s Roadshows bieden liefhebbers namelijk luistersessies aan in hun eigen vertrouwde omgeving, met de mogelijkheden en producten van Tingsha. Dat kan bij de audiowinkel/dealer of naargelang de plaatselijke mogelijkheden in diverse faciliteiten. Denk maar aan hotels, kastelen, een charmante woning ja, zelfs geheel privé.

Tingsha RoadshowsVoordelen

Als gastheer geniet u van de producten in een vertrouwde omgeving en ontdekt u ook hoe eenvoudig akoestiek kan zijn. Nodig daarbij enkele (audio)vrienden en/of relaties uit en maak er samen een onvergetelijke luistersessie van.

Tijdens de demonstratie zal voldoende ruimte zijn voor tips & tricks op het gebied van akoestiek en elektriciteit. Alle initiatieven zijn geheel vrijblijvend, onder het motto: alles kan, niets moet, alleen het samen delen, genieten en ontdekken telt.

Eigen Roadshow

Staat u open voor een eigen Roadshow? Laat het Tingsha weten en zij garanderen u een bijzondere luistersessie. Bijzondere ideeën en/of wensen zijn van harte welkom en worden samen met u uitgewerkt. Plaats, datum en locatie worden opgenomen in de Roadshow-agenda met daarbij een online verslag en/of vermelding in de media; uiteraard na uw akkoord. Kijk voor de contactgegevens op: http://www.tingshaaudio.com/contact/

Gerelateerde berichten

Napster Music

Napster is back!

NIEUWS – Jeetje, wat een jeugdsetiment komt er toch naar boven als we denken aan Napster. Die downloaddienst waar je als kind alles vandaan kon plukken. Met name mp3’tjes in ons geval. En dan niet te groot, want inbellen was duur! Napster is nu terug met Music Napster Guide om keihard de concurrentie aan te […]

Geef een reactie