web analytics

Oppo lanceert Europese webshop en Find 5 smartphone

Oppo Find 5

NIEUWS – Het welbekende Oppo (van de blu-ray spelers) gaat een Europese webshop lanceren. Daarbij gaat de Chinese fabrikant ook een Android-smartphone in de markt zetten: de Find 5.

Oppo Find 5Het moet niet gekker worden: een Europese webshop die de fabrikant zelf gaat lanceren: direct sale dus. En daarbij zet de fabrikant die met name bekend is vanwege zijn uitstekende blu-ray spelers (vele high-end merken gebruiken als basis een Oppo-speler) een Android-smartphone in de markt.

De webshop gaat op 27 mei live. Er zijn nog geen details over bestelkosten, levertijden of aanbod. De Find 4 is vanaf maandag leverbaar. Of dat ook in Nederland is, weten we niet. De Find 5 moet 399 euro gaan kosten en beschikt over een 5″ full hd touchscreen, een quad-core 1,5 GHz snapdragon en 2GB ram. Kortom: nagenoeg dezelfde specs als de Samsung Galaxy S4. Maar dan een stuk goedkoper. De Find 5 is simlockvrij.

Gerelateerde berichten

KEF V700

KEF?s V-Serie: hifi geluidsweergave voor elke tv

Met meer dan vijftig jaar ervaring en vele innovaties in geluidsweergave is KEF?s laatste doorbraak een ultiem ontwerp waarmee de geluidsweergave uit elke tv naar een echt hifi-kwaliteitsniveau wordt getild, maar zonder dat daarvoor een uitgebreide set-up van receiver, ingewikkelde bekabeling of zelfs een aparte afstandsbediening noodzakelijk is.

Geef een reactie