web analytics

Nieuw luidsprekermerk: Daudio

Daudio Dipool

NIEUWS – Nederland is weer een nieuw merk rijker: Daudio. Daudio produceert dipool luidsprekers, versterkers, signaalprocessoren en een dac. Dat is nogal wat voor een bedrijf dat in 2012 is opgericht! 

Daudio DipoolDaudio – opgericht door Hans Beckeringh & Jeroen Dezaire – legt in het bericht de nadruk op de nieuwe dipool luidsprekers. Daudio is van mening dat er niet veel goed klinkende én mooie dipool luidsprekers op de markt zijn. Vandaar dat ze aan de slag gegaan zijn en de Daudio dipool hebben ontwikkeld.

Het laaggedeelte is een W-frame met woofer. Het midden en hoog bestaan uit een vrij hangende middentoner en tweeter. Mede door het ontwerp moet de weergave zeer los en natuurgetrouw zijn.

Daudio introduceert de luidspreker tijdens een demo bij de Audio Vereniging Midden Nederland, in Amersfoort. Daar spelen ze op eigen elektronica: een analoge signaal processor, een eigen dac en eigen versterkers die 250 watt per kanaal kunnen leveren.

Over een prijs kunnen we helaas niets zeggen. Zodra we meer weten, leest u het op Alpha Audio!

Gerelateerde berichten

Marantz PM6005

Marantz introduceert PM6005 en CD6005

Marantz brengt al sinds jaar en dag de ware emoties van musici over door hun muziek zo getrouw mogelijk weer te geven, net zoals ze deze oorspronkelijk hebben gespeeld. Om die traditie voort te zetten werkt Marantz continu aan zijn stereocollectie. Nu is het tijd voor de nieuwe geïntegreerde versterker met digitale ingangen PM6005 en […]

Geef een reactie