Nieuw luidsprekermerk: Daudio

Daudio Dipool

NIEUWS – Nederland is weer een nieuw merk rijker: Daudio. Daudio produceert dipool luidsprekers, versterkers, signaalprocessoren en een dac. Dat is nogal wat voor een bedrijf dat in 2012 is opgericht! 

Daudio DipoolDaudio – opgericht door Hans Beckeringh & Jeroen Dezaire – legt in het bericht de nadruk op de nieuwe dipool luidsprekers. Daudio is van mening dat er niet veel goed klinkende én mooie dipool luidsprekers op de markt zijn. Vandaar dat ze aan de slag gegaan zijn en de Daudio dipool hebben ontwikkeld.

Het laaggedeelte is een W-frame met woofer. Het midden en hoog bestaan uit een vrij hangende middentoner en tweeter. Mede door het ontwerp moet de weergave zeer los en natuurgetrouw zijn.

Daudio introduceert de luidspreker tijdens een demo bij de Audio Vereniging Midden Nederland, in Amersfoort. Daar spelen ze op eigen elektronica: een analoge signaal processor, een eigen dac en eigen versterkers die 250 watt per kanaal kunnen leveren.

Over een prijs kunnen we helaas niets zeggen. Zodra we meer weten, leest u het op Alpha Audio!

Gerelateerde berichten

Win een Purecable nanoHQ

Dat bekabeling een hoorbaar verschil brengt is voor ons geen geheim. Elke schakel in een set zorgt voor een hoorbare verandering. WIlt u dat zelf eens ervaren? Of bent u toe aan een upgrade? Dan is dit uw kans, want we mogen van Purecable de NanoHQ weggeven. Een setje van 2,5 meter (per kant) en […]

Marantz Consolette

Marantz presenteert de Consolette speakerdock

Speakerdocks; ze zijn niet meer weg te denken in audioland. Ideaal voor wie op zoek is naar een compacte oplossing in combinatie met maximaal gebruiks- en bedieningsgemak. Marantz gaat nog een stapje verder en dicht de nieuwe Consolette speakerdock zelfs de audiofiele kwaliteiten toe van de allereerste Saul B. Marantz voorversterker; de “Audio Consolette”. Nieuw […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor