web analytics

Muziek in beeld – Rock The War

NTR Docs - Rock The War

KIJKTIP – Voor wie het gisteravond gemist heeft; de NTR zond een bijna 2 uur durende programma ‘Rock The War’ uit over de verbanden tussen (pop)muziek en oorlog.

Muziek documentaire

Het programma bestaat uit 2 delen, namelijk een beschouwend gedeelte en aansluitend de volledige bekende popnummers met oorlog als thema. Een goed onderbouwde registratie van de rol die muziek in ons dagelijks leven speelt en welke steun we eraan ontlenen. Tevens het bewijs dat er altijd en overal muziek is en zal zijn.

Deze muziek documentaire is via Uitzending Gemist alsnog te bekijken: http://gemi.st/15564005

NTR Docs - Rock The War

Gerelateerde berichten

Spotify iPad

Spotify lanceert eindelijk iPad app

NIEUWS – Voor de fanatieke gebruikers van Spotify duurde het misschien wel veel te lang, maar hij is er dan eindelijk: de iPad app! Dus op een groter scherm met meer overzicht op de bank of onderweg toegang tot de complete muziekcatalogus en alle afspeellijsten.

Geef een reactie