web analytics

Muziek in beeld – Rock The War

NTR Docs - Rock The War

KIJKTIP – Voor wie het gisteravond gemist heeft; de NTR zond een bijna 2 uur durende programma ‘Rock The War’ uit over de verbanden tussen (pop)muziek en oorlog.

Muziek documentaire

Het programma bestaat uit 2 delen, namelijk een beschouwend gedeelte en aansluitend de volledige bekende popnummers met oorlog als thema. Een goed onderbouwde registratie van de rol die muziek in ons dagelijks leven speelt en welke steun we eraan ontlenen. Tevens het bewijs dat er altijd en overal muziek is en zal zijn.

Deze muziek documentaire is via Uitzending Gemist alsnog te bekijken: http://gemi.st/15564005

NTR Docs - Rock The War

Gerelateerde berichten

AudioQuest Nighthawk

Net binnen: AudioQuest NightHawk

We keken er al een paar maanden naar uit, maar eindelijk hebben we de nieuwste hoofdtelefoon van AudioQuest binnen. We tonen hierbij al wat foto’s van de NightHawk en binnenkort leest u op Alpha Audio wat we van het apparaat vinden. De vormgeving ziet er alvast veelbelovend uit!

Sennheiser logo

Sennheiser legt de focus op in-ears

Tijdens de IFA in Berlijn zal hoofdtelefoonmerk Sennheiser aanstaande zaterdag meer details over aankomende producten onthullen. Uit de persuitnodiging blijkt dat het bedrijf zich in de komende periode voornamelijk zal focussen op in-ears.

Geef een reactie