web analytics

GP Acoustics is distributeur Hegel voor Nederland

hegel_h300

NIEUWS – Goed nieuws voor wie van het  Noorse Hegel houdt. Vanaf nu regelt GP Acoustics – bekend van KEF – de distributie voor Nederland. En dat maakt het een stuk gemakkelijker om aan deze mooie spullen te komen. 

hegel_h300Het is voor het eerst dat GP Acoustics een product gaat voeren dat geen direct eigendom is. Met deze samenwerking heeft GP Acoustics een prachtig merk erbij om de KEF-lijn aan te sturen. De match is volgens de importeur / distributeur bijzonder goed.

Hegel (officieel Hegel Music Systems) is een Noors merk dat in 1988 is gestart. In 25 jaar heeft het merk een stevige positie in de markt gekregen. We zien de producten regelmatig om mooie shows staan. En daar laten ze horen dat ze goed weten waar ze mee bezig zijn.

Inmiddels heeft Hegel een zeer breed productgamma. Van versterkers tot cd-spelers en dacs. Allen natuurlijk prachtig gemaakt en in diverse prijsklassen.

Prijslijst Hegel Music Systems

Gerelateerde berichten

Mini beurs bij Sound Gallery Groningen

Sound Gallery in Groningen houdt op 19 maart een mini beurs. Daarbij staat het gehele assortiment lekker te spelen. Onder meer ook de nieuwe producten uit de stal van Audiac. Denk aan Sonus Faber Olympica en de nieuwe Wadia M330 streamer/server.  

Streamen en mobiel: een populaire combinatie

Mobiel en streamen stomen stevig door

Het zal niet helemaal als een verrassing komen, maar mobiel en streamen zijn nog steeds aan een stevige opmars bezig. Het laatste kwartaal van 2015 laat wederom een behoorlijke stijging van gebruik zien in beide takken van sport

Geef een reactie