web analytics

GP Acoustics is distributeur Hegel voor Nederland

hegel_h300

NIEUWS – Goed nieuws voor wie van het  Noorse Hegel houdt. Vanaf nu regelt GP Acoustics – bekend van KEF – de distributie voor Nederland. En dat maakt het een stuk gemakkelijker om aan deze mooie spullen te komen. 

hegel_h300Het is voor het eerst dat GP Acoustics een product gaat voeren dat geen direct eigendom is. Met deze samenwerking heeft GP Acoustics een prachtig merk erbij om de KEF-lijn aan te sturen. De match is volgens de importeur / distributeur bijzonder goed.

Hegel (officieel Hegel Music Systems) is een Noors merk dat in 1988 is gestart. In 25 jaar heeft het merk een stevige positie in de markt gekregen. We zien de producten regelmatig om mooie shows staan. En daar laten ze horen dat ze goed weten waar ze mee bezig zijn.

Inmiddels heeft Hegel een zeer breed productgamma. Van versterkers tot cd-spelers en dacs. Allen natuurlijk prachtig gemaakt en in diverse prijsklassen.

Prijslijst Hegel Music Systems

Gerelateerde berichten

Melody Line

Benefietconcert en crowdfundingproject voor afgebrand muziekcentrum

Zaterdagavond 30 mei is het Amsterdamse muziekcentrum Melody Line volledig in de as gelegd. In het gebouw huurden diverse bands en dansscholen een studio of zaaltje. De verwachting is dat alle instrumenten, computers en overige spullen volledig zijn verwoest. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken organiseert poptempel Paradiso een benefietavond. Verder […]

Geef een reactie