web analytics

GP Acoustics is distributeur Hegel voor Nederland

hegel_h300

NIEUWS – Goed nieuws voor wie van het  Noorse Hegel houdt. Vanaf nu regelt GP Acoustics – bekend van KEF – de distributie voor Nederland. En dat maakt het een stuk gemakkelijker om aan deze mooie spullen te komen. 

hegel_h300Het is voor het eerst dat GP Acoustics een product gaat voeren dat geen direct eigendom is. Met deze samenwerking heeft GP Acoustics een prachtig merk erbij om de KEF-lijn aan te sturen. De match is volgens de importeur / distributeur bijzonder goed.

Hegel (officieel Hegel Music Systems) is een Noors merk dat in 1988 is gestart. In 25 jaar heeft het merk een stevige positie in de markt gekregen. We zien de producten regelmatig om mooie shows staan. En daar laten ze horen dat ze goed weten waar ze mee bezig zijn.

Inmiddels heeft Hegel een zeer breed productgamma. Van versterkers tot cd-spelers en dacs. Allen natuurlijk prachtig gemaakt en in diverse prijsklassen.

Prijslijst Hegel Music Systems

Gerelateerde berichten

CES 2015

Nieuwsupdate CES 2015 (deel 2)

Momenteel vindt in Las Vegas de grootste elektronicabeurs ter wereld plaats, namelijk CES 2015. Omdat we dagelijks worden overspoeld met omvangrijke persberichten, bundelen we het audionieuws in korte items. U hoeft hierdoor geen ellenlange teksten te lezen, terwijl u evengoed vlot op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen in het audiolandschap. Hierbij het tweede deel van […]

Geef een reactie