‘Earcandy’ van B&O PLAY

BeoPlay H6

NIEUWS – Zojuist bereikte ons het bericht dat er meer ‘earcandy’ aan de lijn met B&O PLAY-producten is toegevoegd, oftwel ‘snoepgoed’ voor de oortjes. B&O PLAY introduceert namelijk twee nieuwe hoofdtelefoons; de BeoPlay H3 en H6. De H3 is voor in de oren, terwijl de H6 op/over de oren wordt geplaatst.

BeoPlay H3BeoPlay H3 & H6

Bij de ontwikkeling van de BeoPlay H3 is, naast uiteraard de geluidsweergave, de nadruk gelegd op het draagcomfort. Deze in-ear hoofdtelefoon biedt dus een natuurgetrouw geluid in combinatie met maximaal ergonomisch comfort.

De BeoPlay H6 gaat in het comfort nog een stapje verder en is een superzachte, flexibele over-ear hoofdtelefoon, gemaakt van de beste materialen, met fantastische geluidsprestaties. Beide zijn stijlvol volgens B&O PLAY-maatstaven ontworpen en gemaakt van mooie materialen.

Weergaloos geluid

Hoe goed ze zijn moeten we nog gaan testen, maar B&O PLAY claimt dat de BeoPlay H3 en H6 de drager, naast een optimale look en pasvorm, ook een ongeëvenaard draagcomfort en een weergaloze geluidsbeleving kan bieden. Dankzij de uitgebreide onderzoeken naar de vorm en de rondingen van het menselijke oor, kon voor de B&O PLAY hoofdtelefoons een neutrale afstemming worden bereikt. Dus beleving van muziek zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

BeoPlay H6Oog en oor voor detail

De BeoPlay H3 en H6 zijn beide gemaakt van geanodiseerd aluminium met een hoge zuiverheidsgraad. Dit maakt de hoofdtelefoons niet alleen licht, maar ook duurzaam en stevig.

Het sterke runderleer van de BeoPlay H6 hoofdtelefoon is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Dit leer is absoluut natuurlijk en wordt geverfd met behulp van een speciaal looiproces dat rijke en warme tinten oplevert. Leer dat gebruikt en belast mag worden, omdat naarmate de tijd verstrijkt het alleen nog maar mooier zal worden.

Samenwerking met iconische Deense ontwerper

Zowel de BeoPlay H3 als de H6 zijn – in nauwe samenwerking met B&O PLAY – vormgegeven door de Deense industrieel ontwerper Jakob Wagner. B&O PLAY koos ervoor om met deze ambitieuze Deen samen te werken, omdat hij altijd op zoek is naar spannende, dynamische en krachtige designs zonder daarbij ook maar de geringste concessie aan kwaliteit en functie te doen. Wagner heeft een achtergrond als mechanisch technicus en industrieel ontwerper.

Prijs en verkrijgbaarheid

De prijs voor de H3 bedraagt 249 euro, die van de H6 bedraagt 399 euro. Vanaf eind mei 2013 zijn ze verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-showrooms, via de B&O PLAY online store, bij geselecteerde Apple dealers, Apple Online en bij geselecteerde warenhuizen.

Gerelateerde berichten

Ava Media

Dimex verrijkt Nederland met AVA Media

Dankzij Dimex krijgen we voortaan toegang tot de producten van AVA Media. Het aardige van de Britse fabrikant is dat zowel ontwerp als productie in Manchester plaatsvinden, volgens AVA een voorwaarde om kwaliteitsproducten te kunnen leveren. Het team beschikt over ruime ervaring in de IT en dat zien we dan ook terug in het type […]

Crystal introduceert Arabesque Mini

NIEUWS – Crystal (Cable) heeft al op de CES 2011 een prototype van de Arabesque Mini getoont. Het kleine broertje van de Arabesque Glass Master. Hoewel dat eigenlijk niet helemaal opgaat, want de Mini is niet van glas, maar van aluminium. Uiteraard heeft Crystal wel zijn best gedaan om het karakter van de Mini overeen […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Impressie Mutec REF 10 klok

Impressie Mutec REF 10 klok