web analytics

Altijd en overal feest met de Fiesta Cube

Fiesta Cube - Red

Het Taiwanese Mawashi zet een grappige hippe kubus in de markt die zijn uiterlijk en functionaliteit mee heeft. Het is namelijk een draagbare luidspreker die je tot wel 8 uur lang luisterplezier belooft. Leuk voor op reis, tijdens de pauze, op het strand, in het park, verzin het maar.

Fiesta Cube - RedSluit ‘m aan

Het speakertje is circa 6 cm groot en beschikt over een hoofdtelefoon-aansluiting, maar natuurlijk ook over een USB-ingang. Alle draagbare muziekspelers, smartphone, laptop, computer, etc. kunnen dus eenvoudig ingeplugd worden. Maar muziek kan ook worden weergegeven via de micro SD-kaartlezer of via de ether, dankzij de ingebouwde AM/FM-radio.

In diverse kleuren

De Fiesta Cube is verkrijgbaar in diverse kleuren. Opvallen doe je bijvoorbeeld met rood, paars of limegroen. Liever iets neutraler? Kies dan voor een zwarte of grijze. Voor net geen 30 euro verkrijgbaar in de diverse online gadgets-stores.

Fiesta Cube Varianten

Gerelateerde berichten

Synology_DS1512plus

Waarschuwing voor Synology-gebruikers

Zoals dat helaas gebeurt bij populaire producten en productgroepen: hackers maken er misbruik van. Synology heeft een waarschuwing afgegeven voor gebruikers van hun NAS-producten met een oudere firmware. Het gaat om DSM 4.3-systemen. DSM 5 is niet gevoelig voor de ‘ransomware’ exploid. 

AVM Evolution C9 cd-receiver

NIEUWS – Niet iedereen wil een groot hifi-systeem. Maar om nu direct concessie te doen als het gaat om functionaliteit: nee, dat willen we dan ook weer niet. AVM heeft voor die doelgroep de C9 cd-receiver. En dat is zeker niet alleen een versterker met cd-speler. Nee, de C9 biedt meer.

2 reacties

Geef een reactie