web analytics

Altijd en overal feest met de Fiesta Cube

Fiesta Cube - Red

Het Taiwanese Mawashi zet een grappige hippe kubus in de markt die zijn uiterlijk en functionaliteit mee heeft. Het is namelijk een draagbare luidspreker die je tot wel 8 uur lang luisterplezier belooft. Leuk voor op reis, tijdens de pauze, op het strand, in het park, verzin het maar.

Fiesta Cube - RedSluit ‘m aan

Het speakertje is circa 6 cm groot en beschikt over een hoofdtelefoon-aansluiting, maar natuurlijk ook over een USB-ingang. Alle draagbare muziekspelers, smartphone, laptop, computer, etc. kunnen dus eenvoudig ingeplugd worden. Maar muziek kan ook worden weergegeven via de micro SD-kaartlezer of via de ether, dankzij de ingebouwde AM/FM-radio.

In diverse kleuren

De Fiesta Cube is verkrijgbaar in diverse kleuren. Opvallen doe je bijvoorbeeld met rood, paars of limegroen. Liever iets neutraler? Kies dan voor een zwarte of grijze. Voor net geen 30 euro verkrijgbaar in de diverse online gadgets-stores.

Fiesta Cube Varianten

Gerelateerde berichten

Loewe Art

Nieuwe Loewe Art beschikbaar

Zoals op IFA 2013 aangekondigd heeft Loewe zijn productgroep Loewe Art van top tot teen vernieuwd. De vier nieuwe Full-HD lcd-televisies met Edge-LED-backlight beslaan een beeldspectrum van middelgroot, met 32 inch, via 40 en 50 inch, tot groot, met 60 inch.

2 reacties

Geef een reactie