web analytics

Alpha Audio zoekt nieuwsschrijver!

Alpha Audio Nieuws

NIEUWS – Bent u helemaal in de hifi-markt? Houdt u van het bijhouden van interessant hifi-nieuws? Bent u vlot met de pen (of beter nog: het toetsenbord) en wilt u uw gewelge schrijfsels graag kwijt op een fantastisch platform? Dan bent u degene die we zoeken! 

Nieuws schrijven is een vak. Het vereist een scherpe neus voor nieuws, een kritische blik en een getrainde ‘pen’. Alpha Audio is een platform dat niet alles klakkeloos overneemt. Wij zoeken dus een schrijver die goed kan filteren en op de hoogte is van de markt. Past u binnen het profiel én wilt u meewerken aan het groter, sterker en interessanter maken van Alpha Audio? Dan horen we dat dolgraag!

Alpha Nieuws

Alpha Audio NieuwsNieuws is geen nieuws meer als het de dag erna online staat. Wij proberen bij Alpha Audio natuurlijk nieuws vlot te brengen, zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de hifimarkt. Wie een dag later is, brengt alleen maar mosterd na de maaltijd.

Daarbij proberen we altijd meerwaarde te bieden. Nét even de link leggen naar wat ook met dat product of merk te maken heeft. Denk aan een nieuw, concurrerend model of merk. Zo weten de lezers weer net ietsje meer dan als ze de concurrenten lezen.

Onze nieuwsschrijver

  • Is op de hoogte van de markt
  • Heeft een kritische blik
  • Kan goed filteren
  • Kan goed schrijven
  • Heeft tijd om dagelijks nieuws te tikken (behalve het weekend).
  • Weet meerwaarde te brengen.
  • Heeft een VAR-verklaring of kan daar aan komen.

Breng jij Alpha Nieuws?

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde berichten

Linn Exakt

Audio Artistiek demonstreert Linn Exakt voor B&W 802 Daimond-speakers

Op zaterdag 8 augustus organiseert Audio Artistiek uit het Drentse dorpje Vries een interessante audioshow. Sinds kort is het Linn Exakt systeem geschikt voor de Bowers & Wilkins 802 Daimond luidsprekers. Vanaf 13.00 uur zijn bezoekers op deze dag welkom om hiervan het resultaat te beluisteren.

Geef een reactie