Alpha Audio bij MoSCoW

Alpha Audio bij MoSCoW

VIDEO – We hebben weer aan tafel gezeten bij MoSCoW: de gadgetshow van Sander van der Heide (@sandertje). We hebben in deze aflevering de Sonos Playbar en de nieuwe Xbox One. Boeide onderwerpen!

Bekijk hieronder de video!

Gerelateerde berichten

Denon AH D600

Video Denon AH D600

VIDEO – Van hdphns.com hebben we de Denon AH D600 binnengekregen ter test. Een high-end hoofdtelefoon van 399 euro. Denon roemt zijn 50 mm drivers die uitermate vlak moeten presteren. Wij geloven eerder onze Harry Headphone met nu een nieuwe, gekalibreerde microfoon van Cross Spectral Labs. Om u een idee te geven van de AH […]

Synergistic Research – High End Munchen 2017

Een van de wat meer afwijkende demo’s op de High End in Munchen was te vinden in de luisterruimte bij Didit High End. Daar stond niet alleen de dac van Didit, maar ook een set met tuning van Synergistic Research. Zij tunen met zaken als rf-straling, acoustische kegeltjes en andersoortige ‘voodoo’. Wij waren sceptisch, maar […]

Geef een reactie