Teac mini referentie krijgt extra’s

TEAC NP-H750

NIEUWS – De Teac mini referentieserie krijgt drie nieuwe modellen. Daarmee geeft de Tokyo Electro Acoustic Company deze serie een serieuze boost.


De meest interesssante is de NP-H750 netwerk stereo versterker. Oftewel: een streaming receiver. Dit apparaat beschikt over een streamer met AirPlay, twee keer 40 watt versterking en onder meer een PCM1795 dac. Niet verkeerd voor ongeveer 700 euro (schatting: hij kost 600 pond).

Daarnaast is er nog een nieuwe cd-speler met opnamemogelijkheid naar usb. Deze CD-H750 kost ongeveer 349 euro en kan dus direct schijfjes naar een usb-drive overzetten. Ook leuk: u kunt zo en iDevice koppelen om daar vanaf te spelen.

Tenslotte een CR-H260iDAB (ongeveer 499 euro). Een cd-receiver met dab radio, bluetooth en usb en 2 x 25 watt klasse-d vermogen. Ook een sd-kaart slotje om muziek af te spelen. Een grappig detail, maar het is de vraag hoeveel mensen daar gebruik van gaan maken. Dit apparaat komt volgende maand.

 

Gerelateerde berichten

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

Teufel komt met Ultima 40 Mk2

NIEUWS – We gokken dat het dé klapper is van Teufel: de Ultima 40. Wij hebben de set getest en waren verbaasd over hoeveel luidspreker u krijgt voor dat geld. Nu heeft de Duitse luidsprekerbouwer de Mk2-versie die – volgens Teufel – nog meer muziek brengt voor het geld. 

Geef een reactie