web analytics

Teac mini referentie krijgt extra’s

TEAC NP-H750

NIEUWS – De Teac mini referentieserie krijgt drie nieuwe modellen. Daarmee geeft de Tokyo Electro Acoustic Company deze serie een serieuze boost.


De meest interesssante is de NP-H750 netwerk stereo versterker. Oftewel: een streaming receiver. Dit apparaat beschikt over een streamer met AirPlay, twee keer 40 watt versterking en onder meer een PCM1795 dac. Niet verkeerd voor ongeveer 700 euro (schatting: hij kost 600 pond).

Daarnaast is er nog een nieuwe cd-speler met opnamemogelijkheid naar usb. Deze CD-H750 kost ongeveer 349 euro en kan dus direct schijfjes naar een usb-drive overzetten. Ook leuk: u kunt zo en iDevice koppelen om daar vanaf te spelen.

Tenslotte een CR-H260iDAB (ongeveer 499 euro). Een cd-receiver met dab radio, bluetooth en usb en 2 x 25 watt klasse-d vermogen. Ook een sd-kaart slotje om muziek af te spelen. Een grappig detail, maar het is de vraag hoeveel mensen daar gebruik van gaan maken. Dit apparaat komt volgende maand.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie