web analytics

Sony brengt FMP-X1 4K streamer

sony-4k-media-streamer

NIEUWS – Sony zet helemaal in op 4K: ultra hoge resolutie… twee keer scherper dan Full HD. Op beurzen kunt u genieten van de bijzondere 4K Cinema. Leuk en aardig, maar waarmee kunt u nu 4K afspelen? Onder meer de FMP-X1 streamer. Van Sony natuurlijk. 

sony-4k-media-streamerDe Sony FMP-X1 mediaplayer komt in de zomer en gaat rond de 600 euro kosten. Leuk aan de mediaspeler / streamer is dat het idee is dat deze films kan verkrijgen via Sony’s online 4K mediaplatform. Dat gaat niet meteen lukken, maar moet later mogelijk zijn. De speler beschikt gelukkig wel al over tien fims:

  • Bad Teacher
  • Battle Los Angeles
  • The Bridge on the river Kwai
  • The Karate Kid
  • Salt
  • Taxi Driver
  • That’s my Boy
  • The Amazing Spiderman
  • The Other Guys
  • Total Recall

Of overigens de filmdownloads in Nederland komen, is nog maar de vraag. Nederland heeft niet vaak prioriteit.

Gerelateerde berichten

Audiolab M-DAC+

Audiolab kondigt M-DAC+ aan

Vorige week las u op Alpha Audio al dat Audiolab een nieuwe cd-speler en geïntegreerde versterker uitbrengt. De Britten komen op dit jaar ook met een nieuwe digitaal/analoog-converter, namelijk de M-DAC+.

David Gilmour

Luisteren naar David Gilmour bij Rhapsody

Zaterdag 5 september kunnen liefhebbers van David Gilmour (voorman van Pink Floyd) luisteren naar zijn vierde soloalbum bij Rhapsody. Hoewel de officiële releasedatum van Rattle That Lock staat gepland op 18 september, kunt u het album alvast voorproeven. Bovendien staat er ook nog eens een leuke set te spelen.

Geef een reactie