web analytics

Revel Show bij Beter Beeld en Geluid

revel home cinema

NIEUWS – Revel staat bekend om goed geluid voor een scherpe prijs. De luidsprekers die onder de vlag van Harman worden gefabriceerd, ogen niet alleen goed, maar ze klinken ook wel lekker hebben we regelmatig op shows gehoord. Op 26 en 27 april geeft BB&G een show in multi-channel opstelling. 

revel home cinemaBeter Beeld en Geluid gaat shows geven met zowel de nieuwe Performa 3 serie als de Ultima-serie. We hebben op de AV-beurs in Veldhoven de Performa 3 serie gehoord en waren behoorlijk onder de indruk van het losse gedrag. We zijn dus benieuwd hoe BB&G deze nieuwelingen laat zingen.

Wat we alvast kunnen verklappen is dat Mark Levinson, Linn, Meridian en Anthem als bronnen en versterking worden ingezet. Hieronder het programma:

Vrijdag 26 april

19:00 – Ontvangst
19:30 – Aanvang demonstraties
21:30 – Hapje/drankje
22:30 – Afsluiting

Zaterdag 27 april

13:00 – Ontvangst
13:30 – Aanvang demonstraties
15:30 – Hapje/drankje
16:30 – Afsluiting

Gerelateerde berichten

Netwerkkabels Audioquest

Streaming audio en netwerk workshop bij ATV

Op 9 december is er een Streaming Audio en Netwerk workshop bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Behalve DALI, Bluesound en NAD zijn ook wij van de partij om alles te vertellen rondom netwerken en streaming audio. We gaan in op hoe u het beste een netwerk kunt opzetten voor streaming audio én gaan in […]

Bakkie koffie

Alpha Audio op X-Fi show

Op 26 en 27 september 2015 is de X-Fi audio show. Natuurlijk in Veldhoven (waar de VAD-show ook altijd gehouden is). Dit jaar gaan wij er ook staan. Met interessante lezingen, demo’s en niet één maar twee mooie hifi-systemen! 

Geef een reactie