PMC lanceert Fact.12

PMC-fact_big

NIEUWS – De high-end Munchen komt eraan. Deze gigantische high-end audiobeurs start op 9 mei en loopt tot 12 mei. Natuurlijk tonen fabrikanten daar hun nieuwste snoepjes. Zo-ook PMC. Die introduceert de Fact. 12. 

PMC-fact_bigPMC heeft kortgeleden de Fact. 3 en Fact. 8 in de markt gezet. Volgens importeur Stageacoustics met groot succes. Nu de beurt aan de Fact. 12. Een groter model – dat laat het serienummer ook zien – met natuurlijk dezelfde signature-sound.

PMC is van origine een studiomerk. Wij hebben gemerkt dat dit vaak hoorbaar is in de producten. Denk aan Geithain, Mytek, Weiss en bijvoorbeeld het Hollandse Grimm. Merken die wortels hebben in de studiowereld neigen vaker naar neutraliteit. We hebben de Fact. 12 nog niet gehoord, maar hopen dat in Munchen te kunnen doen!

Gerelateerde berichten

Sonus Faber Venere en Aida Demo Rhapsody

Demo Sonus Faber Venere en Aida

Het was weer een prachtig weekend. Niet alleen het weer zat enorm mee, maar ook muzikaal gezien was er veel te beleven. Alpha Audio is afgereisd naar Hilversum om te luisteren naar twee nieuwelingen in Hifi-land: de Sonus Faber Venere en de Aida. Een schril contrast, want de Venere 2.5 gaat weg voor 2.500 euro. […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor