web analytics

Geneva Model S met bluetooth

Geneva Model S bluetooth

NIEUWS – Wie het ontwerp en de klank van de Geneva Model S wel leuk vindt, maar niet kan streamen via wifi, zal dit nieuws wel bevallen. De Geneva Model S heeft nu namelijk bluetooth meegekregen!

Geneva heeft waarschijnlijk ingezien dat een fysiek docking station niet echt meer 2013 is. Bowers & Wilkins laat hem ook steeds vaker links liggen. In plaats van de gemotoriseerde dock, is nu een bluetooth-ontvanger geplaatst. Deze kan verbinden met een smartphone, tablet of bijvoorbeeld een notebook. En het mooie van bluetooth is: het is merk en systeem onafhankelijk.

Bedienen gaat met de meegeleverde afstandsbediening of met het nieuwe touchpanel op de Geneva. Helaas niet met app; wij zien het niet staan in het persbericht.

Overigens niet getreurd: het model met docking station blijft gewoon leverbaar. Wat we goed vinden: zowel het model met bluetooth als met dock kost 349 euro. Geen meerprijs dus. Beide modellen zijn in rood, wit en zwart leverbaar. De versie met dock als bonus ook in zilver.

Gerelateerde berichten

logo iCentre

Einde voor iCentre in Haarlem?

Voor het iCentre-filiaal in Haarlem dreigt alsnog sluiting. De failliete iCentre-keten werd eind juni door de BAS Group overgenomen, waarna de Apple-winkel aan de Grote Markt weer zijn deuren opende. Maar volgens het Haarlems Dagblad heeft de BAS Group altijd al de intentie gehad om het iCentre in 2014 te sluiten.

Megaphone_intro1

Passieve toeter voor iPhone

NIEUWS – Wow… dit is nog eens design! We hebben al aardig wat passieve oplossingen gezien voor de iPhone, maar deze MegaPhone-toeter is toch wel een parel. Helaas ook een dure parel: 399 euro voor de gewone versie en 599 euro voor een 24-karaat gouden versie (bladgoud).

Geef een reactie