Arcam AirDAC en irDAC komen in juni

ArcamairDAC

NIEUWS – Arcam heeft de nieuwe AirDAC en irDAC laten zien op de CES in Vegas begin dit jaar. De prijzen en lanceerdatum waren toen nog niet bekend. Nu wel… nog twee maandjes en dan zijn ze er!

ArcamairDACOp What Hifi lezen we dat de twee nieuwe producten van Arcam eraan komen. Rond juni staan de AirDAC en irDAC in de schappen. De prijzen? 400 pond, of ongeveer 500 euro.

De AirDAC brengt Airplay naar de hifiset. De irDAC brengt ir-mogelijkheden. Waarom dat precies interessant is… Gelukkig brengt deze dac ook nog wat voedingstweaks, wat wel weer leuk kan zijn.

Overigens is de irDAC een geupgrade rDAC, dus wie nu nog een rDAC wil aanschaffen kan beter even wachten.

Gerelateerde berichten

Miles Kane

Lowlands: van Miles Kane tot Editors

De laatste namen van muziekfestival Lowlands zijn bekend. Onder meer britrocker Miles Kane, de Spaans-Engelse Alternative Dance band Crystal Fighters, het internationale symfonieorkest The World Orchestra en de Britse alternatieve rockband The 1975 maken de line-up compleet.

Asus Xonar Xense

PC Audio begint een behoorlijke vlucht te krijgen. Het aantal d/a-converters met een usb-aansluiting neemt mede daardoor rap toe. En terecht; het werkt simpelweg gemakkelijker dan een cd-speler en de geluidskwaliteit is uitstekend. Er is echter nog een andere manier om te genieten van audio via de pc: een hoogwaardige geluidskaart. Asus is nog één […]

Geef een reactie