web analytics

Volvo on the road met Spotify

Volvo Spotify

NIEUWS – Na Ford gaat Volvo ook in zee met Spotify. Volvo gebruikt voor de bediening Sensus Connect Touch, wat in het kort betekent dat u zowel met touch als spraak het systeem kan bedienen.

Volvo SpotifyStreaming is niet alleen leuk in huis. Ook onderweg kan het handig én leuk zijn. Bent u de radio zat, dan zoekt u gewoon uit 20 miljoen tracks. Want zoveel staat er inmiddels in de Spotify-database. Dat moet toch voldoende zijn om een leuk nummer te vinden, nietwaar?

Volvo wil als ‘premium’ automerk bij de tijd blijven. Vandaar dat het nu met Spotify in zee is gegaan. Zo kan het de gebruikers iets extra’s bieden: altijd en overal alle muziek die u maar wilt.

Om te kunnen streamen, moet u natuurlijk over een Spotify-account beschikken. Om een dataverbinding te leggen, is in het dashboard is een compleet Android-systeem verborgen waar alleen nog maar een dongle in hoeft met een 3G-chip. Mooi weggewerkt dus. Bijkomend voordeel van deze aanpak: u hebt direct Google Maps Navigation en mogelijkheid om met Deezer te streamen.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Naim NAC-N 172 XS

NIEUWS – Een streaming voorversterker? Dat zien we nog niet zo vaak. Toch is het superhandig natuurlijk: dac, streamer en volumeregeling in één behuizing. Naim heeft het gedaan: de NAC-N 172 XS. Kosten? 2350 euro voor de versie zonder tuner en 2750 euro mét tuner (incl dab). 

4K-dienst Amazon op Samsung-tv’s

Vorige maand werd al bekend dat Amazon films in 4K-kwaliteit gaat streamen. De Amerikanen hebben een deal gesloten met Samsung. Ultra HD-televisies van de Koreaanse fabrikant krijgen middels een app toegang tot de 4K-dienst van Amazon.

Geef een reactie