web analytics

Video Teufel Cubycon II

Teufel Cubicon II set

VIDEO – We bekijken vandaag de Teufel Cubycon II-set. Een 5.1-systeem met vijf satellieten en een grote sub. We bekijken niet alleen de buitenkant, maar schroeven ook even één van de satellietjes open om de binnenkant te bekijken! Levert de Duitse Duivel kwaliteit?

Bekijk hieronder de video:

SpecificatiesTeufel Cubycon II

Systeem: 5.1

Versterker subwoofer: 150 watt
Woofer: 3 x 130 mm
Bereik: 33 Hz
Behuizing: MDF
Afmetingen: 50 x 21 x 49 (l x b x h)

Belastbaarheid satellieten: 140 watt piek, 100 watt lang
Bereik: 200 – 22.000 Hz
Crossover: 150 – 200 Hz

Mid Unit: cellulose (8 cm)
Tweeter: silk dome (2 cm)

Prijs: 999,99 euro

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins PM1

Video Bowers & Wilkins PM1

VIDEO – Wij hebben de Bowers & Wilkins PM1 ter test. Een hoge segment bookshelf van het Britse B&W. Ze zijn er trots op… met name op de gloednieuwe carbon braced tweeter. Deze moet echt revolutionair zijn. Wij leggen alvast deze wellicht ‘future classic’ vast op video.

Nuforce udac2

Video Nuforce uDAC 2

VIDEO – Wij hebben van Nuforce behoorlijk wat producten gekregen om te testen. We gaan ze de komende tijd bespreken op Alpha Audio. Als eerste hebben we de superkleine uDAC 2 (micro-dac 2) bekeken. Dat hebben we alvast vastgelegd op video.

Geef een reactie