web analytics

Video Teufel Cubycon II

Teufel Cubicon II set

VIDEO – We bekijken vandaag de Teufel Cubycon II-set. Een 5.1-systeem met vijf satellieten en een grote sub. We bekijken niet alleen de buitenkant, maar schroeven ook even één van de satellietjes open om de binnenkant te bekijken! Levert de Duitse Duivel kwaliteit?

Bekijk hieronder de video:

SpecificatiesTeufel Cubycon II

Systeem: 5.1

Versterker subwoofer: 150 watt
Woofer: 3 x 130 mm
Bereik: 33 Hz
Behuizing: MDF
Afmetingen: 50 x 21 x 49 (l x b x h)

Belastbaarheid satellieten: 140 watt piek, 100 watt lang
Bereik: 200 – 22.000 Hz
Crossover: 150 – 200 Hz

Mid Unit: cellulose (8 cm)
Tweeter: silk dome (2 cm)

Prijs: 999,99 euro

Gerelateerde berichten

Philips Fidelio E2 (2)

Philips brengt in maart Fidelio E2 uit

Met de nieuwe Fidelio E2-speakerset van Philips lukt het om twee luidsprekers via bluetooth aan te sluiten. Het product ondersteunt alle apparatuur met een bluetooth-adapter, bijvoorbeeld een geschikte notebook, smartphone of tablet.

Sonso Play:1

Video Introductie Sonos Play:1

VIDEO – Sonos heeft ons afgelopen dinsdag uitgenodigd om te komen kijken bij de nieuwe Play:1. Natuurlijk slaan we dat niet af! Ook wij zijn uitermate benieuwd naar de kleine mini-Sonos. We hebben de technische uitleg even op video vastgelegd, zodat ook u hiervan iets meekrijgt. 

Geef een reactie