web analytics

Twitter wordt muzikaal

twitter-music

NIEUWS – Twitter gaat samenwerken met Soundcloud. De Social Media gigant gaat een app lanceren waarbij het mogelijk is om muziek te zoeken en streamen vanuit Soundcloud. De eerste app komt voor iOS. Andere systemen volgen later. 

twitter-musicHet lijkt wel of iedereen het muzikale bootje in wil. Streaming is hip blijkbaar. (Wij ontkennen het niet). Maar dat Twitter de audio ingaat, verbaast ons wel een beetje.

De app die Twitter gaat lanceren voor iOS maakt het mogelijk muziek te streamen vanuit Soundcloud. Een groot muziekplatform waarop artiesten muziek kunnen zetten. Dé een om ontdekt te worden, de ander om zijn community tevreden te houden. Op Soundcloud staat inmiddels behoorlijk wat muziek. Ook van totaal onbekende artiesten, wat het leuk maakt.

De app biedt niet alleen een zoekfunctie, maar ook suggesties en zaken die op dit moment populair zijn. Uiteraard is ook door middel van de ‘#’ trends te volgen.

Het kan best interessant zijn om via Twitter trends in de muziekwereld te volgen en je netwerk te gebruiken om nieuwe dingen te ontdekken. En dat geldt zowel voor gebruikers als artiesten natuurlijk. Je zal maar een startende artiest zijn en ‘viral’ gaan via de social media!

Gerelateerde berichten

Meridian Reference Audio Core 818

Meridian brengt updates voor 800 serie

NIEUWS – Meridian komt met een aantal upgrades voor de referentieserie en de DSP7200 luidsprekers. De upgrade moet op een paar vlakken hoorbare verbeteringen brengen. Bezitters van een 800-serie product of DSP7200 kunnen via de dealer de upgrade krijgen. 

NuWave Phono Converter

Rippen met de NuWave Phono Converter

Een nieuw product van PS Audio, de Nuwave Phono Converter (NPC), ript in hoge resolutie van vinyl of om het even welke analoge bron naar DSD en PCM. Het apparaat accepteert input van om het even welke analoge bron, van tuners tot draaitafels.

Geef een reactie