web analytics

Sony komt met bassy MDR-XB910

MDRXB910

NIEUWS – Sony heeft een nieuwe hoofdtelefoon: de MDR-XB910. Een aluminium hoofdtelefoon (over ear) met een nieuwe ‘Advanced Direct Vibe’-structuur, zoals het persbericht het noemt. 

De MDR-XB910 levert door de nieuwe Advanced Direct Vibe een diepe bas. Maar wel zonder midden en hoog te verliezen. Sony meldt dat de nieuwe over ear hoofdtelefoon voor alle genres geschikt is. Dat lezen we graag. We hopen dat Sony de belofte waar kan maken.

De nieuwe MDR- XB910 is inklapbaar, zodat hij gemakkelijk mee te nemen is. In de signaalkabel is ook een microfoon en afstandsbediening gemaakt, zodat de Sony ook als headset inzetbaar is. Uiteraard werkt welke Xperia prima met de XB910.

De Sony MDR-XB910 kost 200 euro en is vanaf april 2013 verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

AKG K550

AKG is met een nieuwe – volgens AKG – innovatieve hoofdtelefoon gekomen. De K550 biedt een ongestoorde luisterervaring door het gesloten ontwerp, maar biedt wel weer open geluid. Wij zijn erg benieuwd naar deze hoofdtelefoon in het hoge middensegment. Feit is: hij ziet er geweldig uit!

Geef een reactie