Pioneer updatet N30 en N50 streamers

Pioneer N-50

NIEUWS – Pioneer heeft eindelijk de update voor de N50 en N30 netwerkspelers beschikbaar gesteld. Het grootste verschil is dat de spelers nu gapless kunnen spelen, wat wil zeggen dat er geen pauze meer tussen nummers zit. 

Pioneer N-50Gapless playback voor de N50 en N30… eindelijk! Maar dat is niet het enige verschil wat de update brengt. Ook worden nu Apple Lossless en AIFF ondersteund. Iets wat ook veel gebruikers blij zal maken.

De update is te downloaden via de support-pagina van Pioneer. Even zoeken op modelnummer en klaar. Hier staat de firmware voor de N-50 en hier voor de N-30.

Als u wilt weten hoe een update werkt. Dat staat hier beschreven. Het komt er op neer dat de firmware – een zip-bestand – even geopend moet worden. Pak dit bestand uit en zet het in de root van een lege usb-stick. Duw deze in de speler en zet hem aan. Als het goed is, update de N50 en N30 dan zichzelf.

Gerelateerde berichten

Bluesound Vault

Video Bluesound Vault en PowerNode

VIDEO – Bluesound. Dat suggereert een merk dat bezig is met bluetooth streaming. Niets is echter minder waar. Bluesound is een merk dat serieuze streamers ontwikkeld en fabriceert. Het is een onderdeel van Lenbrook. De overkoepelende organisatie achter PSB, NAD, Lyngdorf en nu dus Bluesound. Wij bekijken de PowerNode en Vault. 

Monitor Audio Soundbar ASB-2

Monitor Audio zet ASB-2 Soundbar in de markt

De nieuwe ASB-2 Soundbar van Monitor Audio heeft een 5-kanaals audiosysteem in huis. Het is de bedoeling dat gebruikers het apparaat boven of onder de televisie monteren. Volgens de fabrikant functioneert de soundbar daarmee als centrale audio-hub voor alle afspeelapparatuur.

Geef een reactie