web analytics

Nieuwe website Highender Audio

highender

NIEUWS – We zien het maar al te vaak in de hifi-wereld: een matige tot zelfs slechte website. Websites waar niets op staat, niet actueel zijn of zelfs nieteens bestaan. Het getuigt naar ons idee van een importeur of winkel die niet mee wil met de tijd. Highender heeft zijn site een forse update gegeven. Klasse!

highenderEen degelijk tweedehands gedeelte, overzicht van merken en zelfs een virtuele luisterruimte (erg origineel, maar of je nu écht verschillen goed kan horen, betwijfelen we). Ook leuk is de download-sectie waar prijslijsten op komen te staan. Al met al een prima informatief geheel dus.

Hier en daar zien we nog wat link-foutjes, maar we hebben er vertrouwen in dat Menno de Vries – eigenaar van Highender Audio die er nog uit gaat werken.

Voor meer informatie over Highender Audio verwijzen we u naar: www.highender.eu.

Gerelateerde berichten

Alpha Live Stream test met Weiss, Sonnet en Metrum

Het is weer tijd voor een leuke, interactieve test. Samen met u willen we graag drie systemen vergelijken. Als hoofdkandidaat hebben we de vrij nieuwe Weiss DAC501- wat een streamer, dac, pre-amp én hoofdtelefoonversterker is. Daar zetten we naast: de Sonnet Morpheus samen met de Ambre. De Morpheus hebben we natuurlijk onlangs getest. En tenslotte […]

Geef een reactie