Nieuwe iPad nu verkrijgbaar

ipad4

NIEUWS – De nieuwe iPad met 128 GB is vanaf nu verkrijgbaar. Veel meer nieuws is er niet te melden. Het is simpelweg een iPad 4 met twee keer zoveel geheugen. 

ipad4Over de iPad 4 hoeven we natuurlijk niet meer te schrijven. Deze iPad met (de beruchte) lightning-aansluiting, retina-display en A6X-chip is er al langer.

We gokken dat Apple de iPad weer een boost wilde geven, maar niet direct een compleet nieuwe iPad wilde komen. De iPad 4 is er immers sinds eind oktober 2012. Dan kan je niet in maart 2013 weer met een nieuwe versie komen. Al heeft Apple dat wel gedaan met de iPad 3. Die heeft na een halfjaar een opvolger gekregen.

Het nieuwe model: de 128 GB iPad 4 komt in twee versies: een wifi-versie die 805 euro gaat kosten, en een wifi / 4G-model dat 935 euro gaat kosten.

2 reacties

  1. Mooi product maar voor die astronomisch hoge bedragen kan je beter nog iets opleggen en een Macbook Air aanschaffen. Licht als een tablet, snel en indien nodig, volwaardige laptop.

    1. Helemaal mee eens. Als je bijna 1000 euro uit gaat geven, kan je beter voor een notebook gaan. Al is het gebruik wel anders. Maar ja: als je 128 GB geheugen nodig hebt, wat ga je dan allemaal doen met zo’n apparaat?

Geef een antwoord