web analytics

Nieuw: Monster Beats DNA

Beats DNA

NIEUWS – Monster heeft een nieuwe serie binnen het Beats-segment: DNA. Er zijn zowel in-ears als over-ear modellen. Monster zegt: “Monster definieert met DNA opnieuw hoe een hoofdtelefoon eruit ziet en klinkt.” We zijn benieuwd! 

Toegegeven: ze zien er goed uit. Hoe het klinkt weten we niet. Wat we wel weten is dat Monster nauw heeft samengewerkt met Viacom. Toch niet de minste aanbieden van entertainment!

De nieuwe DNA-lijn beschikt over ‘Pure Monster Sound’ wat in samenwerking met Noel Lee is ontstaan. Noel Lee is verantwoordelijk voor het geluid van de Beats by Dr Dre-lijn. We kunnen dan ook wel gokken hoe de nieuwe DNA-lijn gaat klinken: vol in het laag.

Monster Music Link

Geheel nieuw is de Monster Music Link. Deze link maakt het mogelijk om tot vijf hoofdtelefoons te ‘daisy chainen’. Oftwel; je kan hoofdtelefoons aan elkaar verbinden. Dat is toch wel een leuk extraatje. Wij hebben het nog niet eerder gezien.

De nieuwe DNA-lijn heeft geen ronde, maar hoekige vormen. En ook de kleurstellingen zijn – volgens Monster – vernieuwend. Zoals we al hebben gezegd: we vinden de lijn er wel goed uit zien.

Prijzen

De on-ears gaan 203,31 kosten. De in-ears wisselen van eigenaar voor 101,63.

Gerelateerde berichten

Teufel Audio Aureol Fidelity

Teufel lanceert in-ear koptelefoon Aureol Fidelity

Bij Teufel Audio claimen ze Europees marktleider te zijn in de directe verkoop van luidspreker- en home cinema systemen. En dat smaakt blijkbaar naar meer, want het assortiment met hoofdtelefoons – door Teufel Audio aangeduid als koptelefoons – is uitgebreid met de nieuwe Aureol Fidelity. En deze hebben ze helemaal zelf in Berlijn ontwikkeld.

Geef een reactie