web analytics

Multifoon eerste Oyaide Power Center in Nederland

Oyade

NIEUWS – Multifoon is de eerste officiele Oyaide Power Center in Nederland. Volgens importeur Aspera Audio heeft Multifoon ruime ervaring met het aanleggen van aparte groepen en schone aarding en weet het prima hoe het Oyaide-producten moet inzetten. 

OyadeAspera Audio legt uit dat een schone groep veel voordelen kan bieden. Denk aan ruimtelijkheid, rust, dynamiek en laagcontrole. Dat gaan we niet tegenspreken bij Alpha Audio. We schrijven er genoeg over.

Multifoon gebruikt bij het aanleggen van een nieuwe audiogroep producten van Oyaide. Denk aan bekabeling, stopcontacten en zekeringen. Oyaide heeft veel ervaring op gebied van netproducten en levert deze niet alleen onder eigen naam, maar ook als OEM-product aan andere merken.

Aspera Audio laat expliciet weten dat de Oyaide-producten gewoon op voorraad zijn en in principe binnen 24 uur bij de klant moeten zijn.

Gerelateerde berichten

Spendor D7 LPZ tweeter

Introductie Spendor D7 tijdens Bender HiFi Voorjaarshow

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei verzorgt Bender HiFi in samenwerking met Dimex de introductie van de allernieuwste Spendor D7-luidspreker. De D7 wordt gedemonstreerd in combinatie met de Naim UnitiQute. De luisteraar zal tijdens deze show kunnen genieten van een uniek, snel, neutraal en levendig geluid.

hoe klinkt nederland

Hoe klinkt Nederland?

NIEUWS – Even iets heel anders. Iets ‘niet hifi’erigs’. In onze mailbox treffen we een e-mail aan met een bericht over ‘Hoe klinkt Nederland’. Wat doet al die herrie? En luisteren we nog wel naar onze omgeving? Interessante kost! 

2 reacties

Geef een reactie