Multifoon eerste Oyaide Power Center in Nederland

Oyade

NIEUWS – Multifoon is de eerste officiele Oyaide Power Center in Nederland. Volgens importeur Aspera Audio heeft Multifoon ruime ervaring met het aanleggen van aparte groepen en schone aarding en weet het prima hoe het Oyaide-producten moet inzetten. 

OyadeAspera Audio legt uit dat een schone groep veel voordelen kan bieden. Denk aan ruimtelijkheid, rust, dynamiek en laagcontrole. Dat gaan we niet tegenspreken bij Alpha Audio. We schrijven er genoeg over.

Multifoon gebruikt bij het aanleggen van een nieuwe audiogroep producten van Oyaide. Denk aan bekabeling, stopcontacten en zekeringen. Oyaide heeft veel ervaring op gebied van netproducten en levert deze niet alleen onder eigen naam, maar ook als OEM-product aan andere merken.

Aspera Audio laat expliciet weten dat de Oyaide-producten gewoon op voorraad zijn en in principe binnen 24 uur bij de klant moeten zijn.

Gerelateerde berichten

High End Munchen - 2017 (21)

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, […]

2 reacties

Geef een reactie