web analytics

Multifoon eerste Oyaide Power Center in Nederland

Oyade

NIEUWS – Multifoon is de eerste officiele Oyaide Power Center in Nederland. Volgens importeur Aspera Audio heeft Multifoon ruime ervaring met het aanleggen van aparte groepen en schone aarding en weet het prima hoe het Oyaide-producten moet inzetten. 

OyadeAspera Audio legt uit dat een schone groep veel voordelen kan bieden. Denk aan ruimtelijkheid, rust, dynamiek en laagcontrole. Dat gaan we niet tegenspreken bij Alpha Audio. We schrijven er genoeg over.

Multifoon gebruikt bij het aanleggen van een nieuwe audiogroep producten van Oyaide. Denk aan bekabeling, stopcontacten en zekeringen. Oyaide heeft veel ervaring op gebied van netproducten en levert deze niet alleen onder eigen naam, maar ook als OEM-product aan andere merken.

Aspera Audio laat expliciet weten dat de Oyaide-producten gewoon op voorraad zijn en in principe binnen 24 uur bij de klant moeten zijn.

Gerelateerde berichten

TIDAL

Tidal gaat samenwerking aan met Meridian

De high-res streamingdienst Tidal zal ook beschikbaar komen op apparatuur van Meridian. Deze fabrikant vindt het belangrijk dat muziek in goede kwaliteit als stream beschikbaar is, aangezien het merk onlangs zijn eigen MQA-codec heeft gepresenteerd. De samenwerking ligt dan ook voor de hand, want Tidal heeft als eerste muziekdienst deze codec als proef geïntegreerd. 

2 reacties

Geef een reactie