KEF gaat voor wit én nieuwe lijn: E305

KEF E305 zwart

NIEUWS – Geen hard nieuws, maar meer leuk voor wie zijn hifi mooi verwerkt in het interieur. KEF levert zijn Q- en T-serie nu ook in wit. Ook is er een nieuw thuisbioscoop-systeem: de E305.

Wie altijd al een wit KEF-speakersysteem wilde, kan nu shoppen binnen de Q- en T-serie. De Q-serie is meer traditioneel met een paar vloerstaanders, bookshelfs, center-speakers en een sub. Kortom: prima voor thuisbioscopen.

De T-lijn is een design-serie met platte speakers, waaronder: staande modellen, een center en een sub. Prima voor wie graag een strak-ogend systeem zoekt. Ook deze is nu dus in het wit.

Naast een nieuwe kleur, heeft KEF een nieuwe E305 bioscooplijn. Deze serie kost 999 euro (complete set) en is in wit en zwart verkrijgbaar. De E305 bestaat uit vijf ronde, kleine speakers en een sub. Het zou een 5.1-setje voor de pc kunnen zijn, maar vergis u niet: volgens KEF presteert de E305 uitstekend. Mede door het gesloten systeem bij de subwoofer (die over en 8″ long throw-woofer beschikt) is het laag strak en ongekleurd.

Ook de E305 satellieten beschikken over uni-q drivers, waarbij de tweeter in het midden van de woofer is gemonteerd voor een beter fasegedrag.

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Yamaha MusicCast Strategie 2016+

Yamaha heeft 29 en 30 juni jongstleden Europese geschreven pers uitgenodigd om de meest recente plannen van het Japanse merk te communiceren. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in een mooie omgeving; het Yamaha MotoGP hoofdkwartier niet ver van het heerlijke Milaan.

Geef een reactie