Duurste koptelefoon ter wereld

Monster Sally Sohn

NIEUWS – We hebben even rondgezocht, maar hebben geen duurdere koptelefoon kunnen vinden dan dit model van Monster. Deze speciale editie van Monster ligt in het Londense warenhuis Harrods, kost 23.000 euro en is bewerkt met diamant en goud.  

Monster Sally SohnDe bizarre – one of a kind – Diamond Tears  Sally Sohn Edition Headphone is ontworpen door de Koreaanse ontwerper Sally Sohn.  De Koreaan heeft met 18 karaat goud en 5,56 karaat diamant gewerkt. Er zit naar zeggen 100 uur aan handwerk in.

Of het mooi is… laten we het een kwestie van smaak noemen. De prijs? 23.000 euro… Wie exclusief wil zijn, moet even diep graaien. We gokken dat er betere koptelefoons voor minder geld te koop zijn. Maar dat zal de consument die dit aanschaft een worst zijn. Bij deze Monster gaat het erop dat je gezien wordt.

Wat je wel zeker weet als je dit op je hoofd zet: je bezit de duurste koptelefoon ter wereld!

13 reacties

  1. Een HD700 is al een serieuze investering! Ik heb op de High End trouwens de HDAV700 gezien: de bijpassende versterker. Lijkt me een mooie combinatie. Als je weer wat geld over hebt natuurlijk.

 1. Het mag dan wel de duurste zijn, maar de best klinkende is de Sennheiser HD 800 in kombinatie met de HDVD 800, daar kan niets tegen op. Zelfs geen Stax SR-009 in kombinatie met de SRM-007t of SRM-727.

  1. De HD800 is inderdaad erg mooi. Ook gereviewd, staat dus op Alpha Audio. Ik vind hem wel wat duur, gezien de prestaties. Zet de HD800 naast een Stax en ik ben ban mening dat een échte Stax de HD800 op bepaalde vlakken voorbij gaat.

   1. Ik ga alvast met ervaren vakspecialisten in bv. Galaxystudios de proef op de som laten nemen, en dat vanaf het moment dat de HDVD is gelanceerd, die vertrekt alvast vanaf 0.3 Hz tot 100 KHz., en heb de HD800 reeds meer dan 3 j. in bezit.
    Zelf ben ik zeer toekomstig Kasteeleigenaar, en ga in mijn totaal nieuwe Ballroom beiden gebruiken, waarin een controleroom zal worden geïntegreerd, en er zal gewerkt worden met een AMS-Neve DFC Gemini console, in 40-bit/192 KHz DSP audiokwaliteit, en een bandbreedte van 0 Hz. tot 100 KHz.

 2. Het heeft nog wel iets, los van de spin dan. De prijs is echter te belachelijk voor woorden, zeker voor een Monster product.

  Ach, zo had je ook de Samsung die werd ingezet met diamant van het Nederlandse Gassan, te gek voor woorden maar het is maar wat “de gek” ervoor over heeft/geeft.

Geef een antwoord