Demo Marantz NA 11S1 door Ken Ishiwata

Ken Ishiwata

NIEUWS – U gaat genieten tijdens de Nationale AV dagen! Ken Ishiwata ‘himself’ zal namelijk de Marantz NA 11S1 introduceren door een uitgebreide demo te geven. Dat is al reden genoeg om af te reizen naar Veldhoven. 

Ken IshiwataMarantz noemt de nieuwe lijn de referentie in audiostreaming. Dat zijn harde, beladen woorden. Maar wie weet: we – en u – hebben de streamer nog niet gehoord.

Dat gaat veranderen op 6 en 7 april als Ken Ishiwata de streamer gaat demonstreren. Dat doet hij om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur. U hebt dus zes gelegenheden om kennis te maken met de Marantz NA 11S1. We raden wel aan even in te schrijven, want als de zaal vol is, gaan de deuren dicht. Inschrijven gaat via de website van Marantz.

Uiteraard kunt u meer zien op de Nationale AV-dagen. Er staan talloze importeurs met prachtige merken. Ook Alpha Audio is aanwezig. Wij staan op de stand van Beste Product.

Gerelateerde berichten

Cees Bergman

Cees Bergman overleden (65)

We verwachten eerlijk gezegd niet dat de kop van dit artikel tot massaal rouwbeklag zal leiden. Cees Bergman was namelijk het voorbeeld van een musicus, producent en bandleider die onder eigen naam alleen bekend is bij de in crowd. Bergman was in de jaren zeventig oprichter en voorman van Catapult, wat we nu een “Glamrock […]

Geef een reactie