Blauw jasje voor de Bowers & Wilkins P3

Bowers Wilkins P3

NIEUWS – Nee, geen nieuwe hoofdtelefoon van B&W. De P3 kennen we al en hebben we ook al gereviewd. Echter, deze is tot nu toe alleen in zwart en wit te koop geweest. Een beetje saai, vindt B&W. Vandaar een fris, blauw jasje voor de populaire on-ear! 

Muziek en mode moet samen kunnen gaan. En B&W probeert het met de P3, wat in zwart en wit al zeker niet verkeerd oogt. Het blauwe jasje maakt hem geschikt voor wie wat kleur op zijn hoofd wil hebben. Wellicht met een ‘matching belt’? Of sneakers? Of… In ieder geval durven we te stellen dat wie een P3 koopt voor de kleur er ook nog leuk geluid bij krijgt!

Klikt u maar hier voor een review van de Bowers & Wilkins P3. Uiteraard klinkt een blauwe versie niet anders dan een witte of een zwarte.

Gerelateerde berichten

Teufel Central AV | Cubycon 2 speakers

Direct speelklaar: Teufel Central AV | Cubycon 2

De Teufel Central AV | Cubycon 2 is een complete home entertainment oplossing voor liefhebbers van goed geluid, die dat in een all-in-one surround systeem verpakt willen hebben, aldus Teufel. Zie het maar als een multifunctionele all-in-one 5.1 surround module voor thuis. Doordacht uitgevoerd en direct speelkaar, dankzij een eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke aansluitingen.

Geef een reactie