web analytics

Alpha Audio vraag

Streaming keten meterkast en berging

Alpha Audio probeert altijd zijn lezers te informeren en vooruit te helpen. Nu hebben we bijzonder veel ideeën om dit te doen, maar soms is wat input van de lezers gewenst. Nu hebben we het idee om een cursus (thuis)netwerken en NAS te realiseren. Maar voordat we een ruimte huren en apparatuur gaan inkopen, lijkt het ons verstandig om even bij de lezers de animo te peilen. Graag vragen we u om deze vijf korte vragen te beantwoorden. Alvast hartelijk dank!

[wp-simple-survey-1]

Gerelateerde berichten

ISE 2018 – KEF Reference In Wall

We trekken Johan Coorg voor de camera op ISE 2018. Hij vertelt ons over de nieuwe KEF Reference In Wall-serie. Een vrij extreme in-wall serie voor wie geen grote speakers in de kamer wil zetten, maar wél goed geluid wil. 

Focal Chorus 726

Focal vernieuwt 700-serie

NIEUWS – Focal heeft de populaire chorus-700 serie vernieuwd. Het is meer dan een simpele facelift. Het ontwerp blijft eenvoudig en strak, maar er zijn ook wat technische verbeteringen doorgevoerd. 

Geef een reactie