web analytics

ADL komt met X1 hoofdtelefoon dac

ADL Furutech X1

NIEUWS – ADL – Alpha Design Labs – een onderdeel van Furutech, komt met een paar leuke nieuwe producten. Rond mei introduceert het een nieuwe hoofdtelefoon en een dac / hoofdtelefoonversterker. 

ADL Furutech X1De nieuwe hoofdtelefoon krijgt de naam ADL H118. Heel origineel… De prijs ligt rond de 299 euro. Het is waarschijnlijk een setje met de nog te introduceren X1 draagbare dac / hoofdtelefoonversterker. Deze krijgt een prijskaartje van ongeveer 550 euro en komt ook rond mei.

De nieuwe X1 heeft uiteraard een usb-input die geschikt is voor 24 bit / 192 kHz samplingrates. Ook kan de dac overweg met Apple iDevices (tot 16 bit / 48 kHz). Het leuke is dat er een accu in zit die tot 80 uur meegaat. Dat zien we niet vaak!

Gerelateerde berichten

Gibson Brands neemt audiotak Philips over

Gibson neemt voor een onbekend bedrag Woox Innovations over. Deze Philips-tak herbergt verschillende producten op het gebied van audio, video, multimedia en accessoires. De overname ligt in lijn met Gibsons strategie om door te groeien tot een grote speler op het gebied van muziek en lifestyle.

Geef een reactie