Video jBL SB200 Soundbar

jBL SB 200 soundbar

VIDEO – We testen niet vaak soundbars. Toch is het leuk om er eens eentje onder handen te nemen. Gewoon om te weten waar de markt staat. jBL stuurt ons de SB200 toe. Een model van 299 euro. Is het wat? We leggen hem alvast vast op video! 

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

Vermogen: 60 watt piek per kanaal
Units: 3,5″-mid / woofer per kanaal en 1″ dome tweeter per kanaal.
Bereik: 60 Hz – 20 kHz
Prijs: 299 euro.

Gerelateerde berichten

Synology DS214 Play

Video Synology DS214 Play

VIDEO – Synology is één van de grootste, zo niet dé grootste NAS-fabrikant ter wereld. Toch weten ze nieuwe modellen te introduceren zonder dat we het weten. Gelukkig hebben we alsnog zeer vlot de 214 Play in handen weten te krijgen. Een interessante dual bay NAS met speciale transcoderingskrachten voor video. Wij lopen de features […]

Geef een reactie