web analytics

Nieuwe Von Schweikert – UNIVERSE

Von_Schweikert_UNIVERSE

NIEUWS – Als je je luidspreker UNIVERSE noemt, moet het wel groots zijn. En dat is de nieuwe Von Schweikert ook. De UNIVERSE is een vierdelig systeem dat bestaat uit 20 drivers. Uiteraard compleet op maat, gemodificeerd en geoptimaliseerd. 

Von_Schweikert_UNIVERSEVon Schweikert heeft nauw samenwerkt met een paar computer-experts. Wat precies daar is gebeurt, is niet duidelijk, maar het resultaat wel: de UNIVERSE (voorheen VR-100XS) is een systeem dat bijzonder open en holografisch speelt. Tenminste: dat is wat Von Schweikert zegt. Wij hebben het nog niet gehoord.

De units zijn van magnesium, aluminium, keramiek en mylar (folie wat ook voor bijvoorbeeld magnetostaten wordt gebruikt). Omdat alle units gelijk zijn, is de klankkleur over de gehele linie hetzelfde. En dat geeft een ongekend transparante en luchtige ervaring. Wellicht dat daar de naam vandaan komt?

Het UNIVERSE-systeem bestaat uit vier speakers: een grote jongen, een bookshelf en twee bijpassende subwoofers. De prijs: 145.000 dollar. U moet er iets voor over hebben om het universum in huis te halen!

Gerelateerde berichten

George Harrison - Early Takes Volume 1

Nog niet eerder uitgebrachte tracks van George Harrison bij Linn Records

NIEUWS – Vandaag bereikte ons het bericht dat UMG (Universal Music Group) een exclusief Studio Master album van George Harrison, met daarop een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks, ter online distributie heeft overgedragen aan Linn Records. Volgens ons het bewijs dat ‘streamende muziekliefhebbers’ een mooie tijd tegemoet gaan, wanneer deze trend zich onder de […]

Geef een reactie