web analytics

Nieuwe Shazam-app voor iOS en Android

shazam

NIEUWS – U hebt er wellicht van gehoord: Shazam. De magische app (software) die muziek kan herkennen. We gebruiken het zelf regelmatig op beurzen en meetings waar goede muziek voorbij komt. Even de app starten: laten luisteren en u weet wat er speelt! Geweldig! Shazam komt nu met een nieuwe versie.

Shazam is natuurlijk shazamniet nieuw: de app bestaat al een paar jaar en heeft door de smartphone een enorme ontwikkelingsboost gekregen. De app herkent nu nagenoeg elk nummer en kan dat ook sneller dan een paar jaar geleden. Ons statement van de dag: iedereen die van muziek houdt, moet Shazam eigenlijk wel kennen en gebruiken.

De onwikkelaar heeft nu de app een flinke opschoonbeurt gegeven. De interface is aangepakt waardoor de ervaring beter moet zijn. De artwork is mooier geïntegreerd en de interface ziet er gewoon moderner en slanker uit.

De nieuwe release is vanwege de 300 miljoenste gebruiker. Een mijlpaal die Shazam graag viert. En hoe kan dat beter dan met een nieuwe versie? Overigens is de nieuwe versie nog niet beschikbaar… hij moet binnenkort komen via een update.

Gerelateerde berichten

Harman_JBL_Venue_LT

jBL als eerste dock met lightning-aansluiting

NIEUWS – Er komen al wat spullen met de nieuwe connector van Apple op de markt: de lightning-connector. jBL heeft als eerste een dock met deze nieuwe – en beruchte – connector. De OnBeat Micro en de OnBeat Venue LT hebben beide de kleine connector aan boord.

Geef een reactie