web analytics

Nieuwe 700-serie van Focal

Focal-Chorus-700

NIEUWS – Het is tijd voor wat nieuws, vindt het Franse Focal. De 700-serie is de opvolger van de Chorus V. Niet echt een logische stap om het dan de 700-serie te noemen (Chorus 700), maar goed: Fransen zijn wel vaker grillig. 

Focal-Chorus-700

Het is een klassiek ogend setje, deze Focal Chorus 700’s. Hout, zwart, mooie randjes en hier en daar een sierlijstje. Geen vreemde fratsen, zullen we maar zeggen. En daar is niets mis mee. Smart Audio noemt het tijdloos.

Net als in andere Chorus-modellen, vinden we bij de 700-serie ook Polyglass-units. En natuurlijk de inverted dome tweeter. Welk materiaal Focal gebruikt, weten we niet. Waarschijnlijk geen Beryllium. Al weten we nog geen prijzen. Het nieuws is blijkbaar erg vers van de pers.

De serie gaat een breed spectrum aanbieden: zowel boekenplank, als vloerstaanders en centers. Een sub hebben we niet gezien. U kunt ze vanaf 1 maart verwachten. Tenminste: dan begint Focal ze te leveren.

 

Gerelateerde berichten

Beats by dr. Dre

Bose klaagt Beats aan

Bose is van mening dat Beats de patenten op de noise-cancelling technologie van Bose heeft gebroken. Om die reden sleept Bose Beats voor de rechter. Dat komt niet zo lekker uit nu Apple bezig is Beats over te nemen. 

NuWave Phono Converter

Rippen met de NuWave Phono Converter

Een nieuw product van PS Audio, de Nuwave Phono Converter (NPC), ript in hoge resolutie van vinyl of om het even welke analoge bron naar DSD en PCM. Het apparaat accepteert input van om het even welke analoge bron, van tuners tot draaitafels.

1 reactie

Geef een reactie