web analytics

Linn Sneaky komt in DSM-variant

Linn Sneaky DSM

NIEUWS – Goed nieuws voor wie een alles-in-één oplossing zoekt voor digitale distributie van muziek én beeld. De Sneaky komt nu ook in DSM-variant. Wat betekent dat het een complete digitale hub wordt. 

Linn Sneaky DSM achterkantKent u de Klimax, Magik en Akurate nog? Weet u nog dat er hdmi- en digitale inputs op kwamen? Toen waren het ineens DSM’s… dat is nu ook gebeurt met de Sneaky. De kleine, schattige high-res streamer met miniversterker van Linn.

De nieuwe Sneaky DSM heeft dus, afgezien van de lan-aansluiting om de speler in het netwerk op te nemen, drie hdmi-inputs, een coaxiale input, optische input en zelfs een analoge input meegekregen. Verder zit er een analoge uitgang op en luidspreker-outputs.

De versterker levert 33 watt in 4 Ohm, wat natuurlijk erg weinig is. Wellicht geschikt voor wat in-ceiling of in-wall luidsprekers die voor achtergrondmuziek bedoeld zijn.

Wij vinden de Sneaky echter bijzonder interessant vanwege de prijs- 2000 euro – en het feit dat het apparaat, afgezien van high-res 24 bit / 192 kHz streaming ook volledig AirPlay compatible is. En naast gewone internet-raidio ook de geinige SongCast ondersteunt. Wat het mogelijk maakt om alles vanaf de pc naar de Linn Sneaky te sturen. Denk aan Spotify, Youtube, films, games, et cetera.

Gerelateerde berichten

Netflix op uw Philips Smart TV

TP Vision breidt de mogelijkheden van de Philips Smart TV?s verder uit met de introductie van de Netflix-app, waarmee on demand films en televisieseries kunnen worden gestreamd. De Netflix-app is per direct beschikbaar op alle Philips Smart TV-modellen van 2013.

Van Medevoort MA260

NIEUWS – Van Medevoort heeft een semi alles-in-een oplossing ontwikkeld voor gebruikers die een versterker en dac in één behuizing zoeken. En dat zo’n oplossing niet duur hoeft te zijn, bewijst het audiobedrijf uit Maarssen.  

Geef een reactie