web analytics

Creek komt met nieuwe Evolution 50-serie

Creek_evolution_50

NIEUWS – Het geinige merk Creek komt met een nieuwe Evolution 50-serie. Een betaalbare serie die nu bestaat uit een modulaire versterker, maar later nog een cd-speler en dac erbij krijgt.

Creek_evolution_50Creek is altijd een merk geweest voor liefhebbers die ‘bang for the buck’ zoeken. Het merk levert gewoon leuke producten voor een prima bedrag. Nu komt het met een serie die de gebruiker naar wens kan aanpassen: de Evolution 50.

De versterker: de 50A, is aanpasbaar met modules. Denk aan een phonotrapje of een FM tunerkaart. Verstandig, want zo is de prijs relatief laag te houden en kunnen mensen altijd zelf kiezen of ze het erin willen hebben. Immers: lang niet iedereen wil een tuner of phonotrap.

De versterker kan twee keer 50 watt leveren. In hoeveel Ohm is niet duidelijk. Wel weten we dat de versterker een flinke ringkern heeft meegekregen en dat er aparte voedingen zijn voor het digitale (er zijn digitale inputs!) en analoge gedeelte in de Creek 50A.

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Geef een reactie