Cambridge Audio Minx Air?

Minx Air

NIEUWS – Wat zien we nu op Youtube? Een video van Cambridge Audio over de Minx Air? Dat kennen we nog niet. Het blijken streaming luidsprekers te zijn. Ze zijn nog niet in Nederland, maar dat zal niet lang duren, gokken we zo. 

Er zijn twee modellen: de Minx Air 100 en de Minx Air 200. De 100 is de kleine versie en de 200 de grote jongen. Er zijn nog geen specificaties beschikbaar, dus veel meer dan dat kunnen we niet vertellen.

Wat we wel al weten, is dat er AirPlay-support is en dat de beide speakers over bluetooth beschikken. Op de video zien we dat er een bekabelde lan-aansluiting is, en nog een analoge stereo-ingang met cinch en jack. Toch netjes. We vinden het wel jammer dat er geen digitale ingangen zijn. Of wellicht is die gecombineerd in de jack-plug. De Minx Air is te verbinden met WPS, wat handig kan zijn voor mensen die minder handig zijn met netwerken.

De bediening van de Minx Air is bovenop het apparaat aangebracht. Ook zij de speakers te bedienen via een app. We gokken dat het dezelfde app is als die van de StreamMagic. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Hieronder vindt u de Video

2 reacties

 1. De eerste reviews en specificaties zijn ondertussen bekend:

  -MinX Air 100 specificaties:
  http://www.theverge.com/products/minx-air-100/6854

  -MinX Air 200 specificaties:
  http://www.theverge.com/products/minx-air-200/6855

  -MinX Air 100 review door T3:
  http://www.t3.com/reviews/minx-air-100-review

  Ik heb hoge verwachtingen van deze producten. Zowel omdat ik Cambridge Audio hoog heb zitten, als dat T3 de Air 100 de volledige 5 sterren heeft gegeven.

  1. Dat is best bijzonder ja! Ik heb ook zelden slechte producten van Cambridge in handen gehad. Dus dit kan best eens wat zijn. Ben benieuwd wanneer het naar Nederland komt.

Geef een antwoord