Bandjes kopen? Het kan nog bij Cassettivity!

cassettivity

NIEUWS – Het is ongelooflijk maar waar: we hebben – dankzij Stereophile – een website gevonden waar je nog bandjes kan kopen. Nee, geen lege bandjes, maar échte bandjes met muziek erop. De website: Cassettivity.

cassettivityWaarom mensen nog cassettebandjes willen, is ons een raadsel. Het gebruiksgemak is niet bijzonder en doorgaans is de geluidskwaliteit minder dan die van cd of streaming.

Maar het is wel slim om als website een niche te bedienen! Nu zijn hifi-liefhebbers al een niche, maar laat staan hifi- en muziekliefhebbers die cassettebandjes zoeken!

De reden dat Dave Sandifer – de oprichter van de website – Cassettivity heeft gelanceerd, is dat vaak kleine bands met weinig middellen geen kans krijgen. Ze nemen op met cassette. Maar er is nog geen fatsoenlijk distributiekanaal om ze te verkopen. Nu dus wel!

Ook zijn de prijzen significant lager. Voor 5 tot 8 dollar hebt u al een bandje. En in sommige gevallen klinkt het nog beter dan cd ook! Tenminste: dat is wat Dave Sandifer zegt.

Gerelateerde berichten

PS4

PlayStation 4 heeft weinig streamingfuncties

Op vrijdag 29 november verscheen de PlayStation 4 in ons land. Uiteraard haalde Alpha Audio een exemplaar in huis, waarna we uitgebreid de streamingfuncties onder de loep namen. We ontdekten dat de mogelijkheden nogal beperkt zijn, waardoor gebruikers haast alleen maar met het apparaat kunnen gamen.

Geef een reactie