X-Fi pakt uit op Café Engels hifi show

Audio-Note-Gakuon

NIEUWS – De Café Engels-show is over twee maanden aan de beurt. X-Fi laat al weten dat ze lekker gaan uitpakken. Ze staat er met Audio Note, Furutech en Solidsteel.

Het thema van Café Engels is Analogue Extrema. Dat wil dus zeggen dat iedereen die mee doet aan de show iets met een platenspeler moet doen. Niet écht Alpha Audio’s ‘ding’, maar wél die van X-Fi. Zij spelen met een behoorlijk ‘Extrema’ systeem dat bestaat uit Audio Note buizenapparatuur, een draaitafel van Solidsteel en accessoires van Furutech. Dat belooft een prachtige set te worden.

De Café Engels show is op 23 en 24 maart 2013 en vindt plaats in Café Engels in Rotterdam. De toegang is gratis. De eerste 500 bezoekers krijgen een STS-records cd voor 5 euro in plaats van 30 euro.

Gerelateerde berichten

elektrosmog

X-fi 2013: Creaktiv Systems over elektrosmog

Vorig jaar organiseerde Kemp Elektroniks op de X-fi Audioshow een aantal informatieve workshops die steevast goed werden bezocht. Dit jaar is specialist Creaktiv Systems in kamer 16 aanwezig om bezoekers van de X-fi show zinvolle informatie te geven over ongewenste verschijnselen die het genieten van muziek op een goede audio-installatie kunnen verstoren.

Geef een reactie