Video Yatse voor Xbmc (Android-app)

Yatse muziek index

Video – We bekijken vandaag een app voor Xbmc. Yatse voor Android om precies te zijn. De reden dat we deze app bekijken, is dat de originele Android-app niet werkt met versie 12. Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen bij de uitstekende, gratis app die de naam Yatse draagt.

Bekijk hieronder de video

Wij hebben Yatse getest op een Sony Tablet S (Android 4.0.4) en HTC One X (4.1).

Gerelateerde berichten

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

Parrot komt met Zikmu Solo

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

4 reacties

Geef een reactie