web analytics

Video tweede testsysteem Alpha Audio

Alpha Audio testsysteem 2

VIDEO – We gebruiken bij Alpha Audio uiteraard meerdere sets om op te testen. Allereerst beschikken onze teamleden over een eigen systeem. Op het ‘hoofdkantoor’ – als je daarover kan spreken – hebben we twee ruimtes. We laten nu de nieuwere, tweede luisterruimte zien. 

Bekijk hieronder de video:

Specificaties systeem:

Luidsprekers: Bowers & Wilkins PM1
Versterker: Dion Audio ST50
Bronnen: Custom htpc en Teac Vrds-10
D/a-converter: Tentlabs b-Dac
Energievoorziening: Kemp Powerstrip 8 plus
Beeld: Sharp LE705E (32″)

Gerelateerde berichten

Parrot Zik alpha audio

Video Parrot Zik hoofdtelefoon

VIDEO – Parrot is hard aan de weg aan het timmeren in het lifestylesegment voor audio- en muziekliefhebbers. We hebben eerder al de Zikmu getest. Een iPhone / iPod docking station. Nu hebben we de Zik. Een superstrak vormgegeven hoofdtelefoon cq headset. We pakken hem alvast uit en bespreken de belangrijkste features. 

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlay

Sharp introduceert XL-HF401PH met AirPlay

NIEUWS – Nee, Sharp maakt niet alleen tv’s, airco’s en zonnepanelen, maar ook hifisystemen. En nu dus ook met AirPlay! De XL-HF401PH – what’s in a name – heeft niet alleen een cd-speler, usb-ingang of tuner, maar ook een wifi-adapter ingebouwd die Apple’s AirPlay mogelijk maakt.

9 reacties

 1. Ik ga toch voor de st50. Ik hou het graag simpel. Het wordt wel de st50 mkII. Volledig dual mono opgebouwd! Wel nog wat sparen maar hij staat al klaar bij Dion.

 2. Dag Jaap,

  Kan je iets zeggen over het verschil tussen de st50 die je vroeger had en jullie huidige combinatie t92 en sd 60. Het verschil in sound en power bedoel ik dan vooral. Beide spreken me erg aan.

  Dank

  Geoffrey

 3. Wat vinden jullie better klinken de USB uitgang of Spdif.
  Verder zag ik laatst op internet een stuk over xxhighend hebben jullie daar ervaring mee?
  Gr. Sander

  1. Jeetje… dat is een moeilijke vraag. Ik heb altijd een Vrds-10 aan de spdif gehad en dat klinkt echt heel erg goed. USB klinkt echter ook bijzonder goed. Het is eerder anders dan beter of slechter. USB is voor mijn gevoel detailrijker en iets ‘frisser’ dan spdif. Via coax klinkt het iets vloeiender en gemoedelijker. Maar dat zal ook met de speler te maken hebben die je aan spdif koppelt.

Geef een reactie