Update voor dCS Debussy brengt dsd-streaming

DCS Debussy

NIEUWS – Goed nieuws voor de bezitters van een dCS Debussy. Er komt volgende week een update die het mogelijk maakt om direct dsd te streamen naar deze dac. 

DCS DebussyDSD blijft het meest puristisch. Helaas zijn er maar weinig dacs die het direct kunnen streamen. DCS gaat niet aanklooien en brengt gewoon een update voor de Debussy-dac waardoor het mogelijk is om direct dsd-materiaal te streamen via usb. Het gaat om DSD 64-materiaal.

De update is vanaf volgende week verkrijgbaar via de importeur of dealer. De importeur voor dCS is More Music. Indien u meer wilt weten, kunt u met hen contact opnemen.

 

Gerelateerde berichten

Mytek Digital Stereo192-dsd-dac

Mytek Digital Stereo192 DSD Dac

VIDEO – We bekijken vandaag de Mytek Digital Stereo192-DSD Dac. Een dac van ongeveer 1600 euro. Het hart is een 32bit ESS Sabre-chip. Bekend van onder meer Peach Tree audio. Mytek biedt voor de zuur verdiende euro’s heel wat inputs. Onder meer firewire, usb 1.1, usb 2.0 en natuurlijk spdif. Kortom: heel wat flexibiliteit!

Onda Ligera

Impressie Onda Ligera

We hebben hem helaas gemist op X-Fi, maar we laten Onda Ligera niet zomaar aan ons voorbij gaan. Kortom: de auto in en naar Heeze rijden! Daar worden we verwelkomd door Martien Klingens die het merk sinds een paar maanden importeert. Een paar maanden maar? Ja, maar dat is niet vreemd als u bedenkt dat […]

Bang & Olufsen introduceert de Playmaker

NIEUWS – B&O heeft een nieuw streamingproduct: de Playmaker. Klinkt als een soort topless model, maar dat is het natuurlijk niet. De Playmaker is een streamingapparaatje dat direct naar de BeoLab-luidsprekers streamt. En uiteraard is hij te bedienen met de tablet en smartphone. Handig!

Geef een reactie