web analytics

Update voor dCS Debussy brengt dsd-streaming

DCS Debussy

NIEUWS – Goed nieuws voor de bezitters van een dCS Debussy. Er komt volgende week een update die het mogelijk maakt om direct dsd te streamen naar deze dac. 

DCS DebussyDSD blijft het meest puristisch. Helaas zijn er maar weinig dacs die het direct kunnen streamen. DCS gaat niet aanklooien en brengt gewoon een update voor de Debussy-dac waardoor het mogelijk is om direct dsd-materiaal te streamen via usb. Het gaat om DSD 64-materiaal.

De update is vanaf volgende week verkrijgbaar via de importeur of dealer. De importeur voor dCS is More Music. Indien u meer wilt weten, kunt u met hen contact opnemen.

 

Gerelateerde berichten

firmware Meridian Explorer

Meridian: nieuwe firmware voor Explorer

NIEUWS – Zo gaat dat tegenwoordig: firmware updates voor uw d/a-converter. Meridian heeft nieuwe software voor de Explorer-dac. De nieuwe software moet betere kwaliteit bieden op lage volumes én verhoogt het volume, zodat ook zwaardere koptelefoons beter klinken. 

Streamen en mobiel: een populaire combinatie

Mobiel en streamen stomen stevig door

Het zal niet helemaal als een verrassing komen, maar mobiel en streamen zijn nog steeds aan een stevige opmars bezig. Het laatste kwartaal van 2015 laat wederom een behoorlijke stijging van gebruik zien in beide takken van sport

Geef een reactie