Stealth Acoustics gaan voor onzichtbaar

in


Stealth Acoustics

NIEUWS – Onzichtbaar. Daar is Stealth Acoustics voor gegaan bij het nieuwe 5.2-systeem. Een surround-systeem met in-wall speakers en 1000 watt aan vermogen. Compleet onzichtbaar.

Stealth Acouistics is gespecialiseerd in het fabriceren van compleet onzichtbare sytemen. Het heeft nu een 5.2-systeem dat compleet wegvalt in het interieur. Dus vijf luidsprekers en twee subwoofers. Dit systeem is aangestuurd door een 1000 watt versterker.

U kunt natuurlijk keurige in-wall luidsprekers aanschaffen en deze netjes inbouwen. In veel gevallen zullen mensen daar bijzonder tevreden mee zijn. Immers: er staan geen grote luidsprekers meer in de kamer. Stealth Acoustics gaat nog een stapje verder: die heeft een speciaal materiaal vervaardigd dat dezelfde structuur kan krijgen als de muur. Maar dan zonder dat dit geluid kan tegenhouden. Dat plaatst u voor de luidspreker. Vervolgens kun u er lekker overheen schilderen (of laten schilderen). Het resultaat: écht onzichtbare luidsprekers.

Veel details over het nieuwe 5.2-systeem hebben we nog niet. Behalve dan dat het onzichtbaar weggewerkt kan worden en dat het samen kan werken met bestaande domoticasystemen.

Stealth Acoustics is onder meer verkrijbaar via Dimex en Genisis Technologies, en is te bezoeken op ISE 2013.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: