Show Studio Alkmaar staat gepland

AZ Hifi Show 2012

NIEUWS – Gelukkig maar! Ook dit jaar heeft Studio Alkmaar weer een show gepland in het AZ-stadion. Elk jaar zijn we erbij en elk jaar vinden wij het een succes! Op 16 en 17 februari kunt u weer terecht in het grote voetbalstadion om te genieten van de mooiste hifi. 

Om u een idee te geven van vorig jaar, hebben we foto’s van 2012 bijgevoegd. In 2013 is de opkomst ongeveer gelijk. We zien de meeste, grote importeurs, zoals:

  • Hifinesse
  • Aspera Audio
  • Audiac
  • AND
  • Nutters
  • Analogue Audio
  • More Music
  • Kemp
  • Etc…
Het mooie aan de show van Studio Alkmaar is niet alleen dat er veel te zien is… het is ook nog eens gratis! Kortom: zet 16 en / of 17 februari alvast in de agenda!

 

Gerelateerde berichten

Win de Audioengine W3!

PRIJSVRAAG – Wilt u ook lekker gemakkelijk streamen? No nonsense draadloos muziek versturen vanaf de smartphone, pc of trablet? Dat kan met de Audioengine W3 die Jan Karssen van Alpha Audio onlangs heeft getest en 4 bollen heeft gegeven. Hifi123 is zo vriendelijk geweest deze kit te doneren, zodat wij hem weg kunnen geven!

Geef een reactie