Rogue Audio Pharaoh en Sphinx

Rogue Audio 99

NIEUWS – Rogue Audio heeft twee nieuwe modellen geïntroduceerd op de CES 2013. De Pharaoh en de Sphinx. De Sphinx is een nieuw instapmodel met phonotrap en de Pharaoh een krachtig model met een geheel instelbare mm en mc voorversterker. 

Rogue Audio 99
De Rogue Audio 99 is ook een vrij nieuw model.

Rogue Audio houdt van hybridetechniek. Ze combineren vaak buizen met klass-D. Een combinatie die wij als prettig hebben ervaren. Van de Leur doet het, Dion Audio doet het en Rogue Audio dus ook. Het zorgt voor een snelle, maar verfijnde sound.

De nieuwe Sphinx en Pharaoh gebruiken ook buizen met klasse-D. De Sphinx levert 100 watt per kanaal en beschikt dus over een high-lever mm / mc trapje. De Pharaoh is krachtiger: 175 watt per kanaal en heeft een geheel instelbare phono-trap. De prijs van de Pharaoh weten we niet. De nieuwe Sphinx is verkrijgbaar voor 1295 dollar. Europrijs is nog niet bekend. Rogue Audio 99

Gerelateerde berichten

Drie nieuwe Naim-versterkers

Naim introduceert drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i, NAIT XS en SUPERNAIT. Alledrie de versterkers krijgen, in de ware Naim-traditie, de beschikking over grotere transformatoren en verbeterde voedingen. 

Geef een reactie