Reddende engel voor mobiele junkies

MetAir Solstice

NIEUWS – Wie regelmatig langer op pad gaat en weleens zijn oplader vergeet: geen zorgen. Met de MetAir Solstice hebt u voor dagen energie op zak om mobiele apparaten op te laden. Moet u niet de usb-kabel vergeten natuurlijk. 

Zo af en toe kijken we even op Kickstarter om te zoeken naar interessante producten die wat startkapitaal nodig hebben. En wat zien we daar? De MetAir Solstice. Een draagbare accu met licht een een radio. En als bonus drie poorten om mobiele apparaten op te laden. Kijk: dat is nog eens handig.

De accu in de MetAir Solstice heeft een capaciteit van 55000 mAh, wat goed is voor zeker 20 laadbeurten van een smartphone. Oftewel: u kunt gerust op een camping gaan staan zonder stroom.

Het enige puntje aan de MetAir is dat de accu niet herlaadbaar is. Het is een power-pack met vijf zinc-lucht (zinc-air) batterijen. Deze kunnen veel meer energie opslaan dan alkaline, maar zijn dus niet herlaadbaar. Een pack kost 49 dollar. Nu is dat – volgens de ontwerpers – een stuk goedkoper dan gewone batterijen, maar toch: het is jammer dat ze niet oplaadbaar zijn. Neemt niet weg dat het een grappig product is!

Gerelateerde berichten

Vrouw in bikini met mobieltje

Smartphone verdringt laptop

De smartphone heeft de laptop verdrongen als apparaat voor mobiel internet. Vooral veel jongeren gebruiken de smartphone vrijwel dagelijks om onderweg online te gaan. In Nederland ligt het gebruik van mobiel internet ruim boven het gemiddelde in de EU. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huawei Ascend Mate

De smartphone wordt een ‘phablet’!

Wie de ontwikkelingen op het gebied van smartphones een beetje volgt of recent voor de keuze stond van een nieuwe smartphone, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat er een trend gaande is van steeds grotere schermen. Een schermdiagonaal van 5 inch of meer is momenteel eerder regel dan uitzondering. Tijdens de CES 2013 verscheen Huawei voor het […]

Geef een reactie